۲۲۰نفر از استادان ، پژوهشگران و دانشجویان زبان و ادبيات فارسی از 35 کشور جهان که در ایران به سر می برند برای آشنایی بیشتر با فرهنگ و زبان فارسی وارد منطقه آزاد انزلی شدند .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، مدیرعامل منطقه آزاد انزلی گفت: اين گروه از زبان آموزان با حضور در این منطقه ضمن آشنایی بیشتر با لهجه های ایرانی با زبان و ادبيات فارسی ، لغات مطبوعاتی و محاوره‌ای ، عقايد، ارزش‌ها، فرهنگ، آداب و رسوم و اخلاق ايرانی ـ اسلامی بیشتر آشنا شدند.

رضا مسرور افزود: این گروه از زبان آموزان خارجی همچنین یک نمایش آئینی ، كشتی گيله‌مردی، مراسم عروسی ، خوانچه‌كشی و نارنج‌زنی از آئین ها و سنت های محلی گیلان دیدن کردند .

بازديد از محدوده گردشگری، طرح ساحلی و تجارت منطقه آزاد انزلی از ديگر برنامه هایی بود که برای این گروه از استادان و زبان آموزانم در منطقه آزاد انزلی تدارک دیده شده بود.


انتهای پیام /


برچسب ها: منطقه آزاد ، انزلی ، فارسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.