به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،، غلامحسین تابشفر شامگاه چهارشنبه در نشست تخصصی فرصتهای سرمایهگذاری پروژههای شهرداری سنندج که با حضور رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک شهر، اعضای شورای اسلامی و شهردار سنندج برگزار شد، با اشاره به اینکه شهرداریها با نگاه سنتی اداره نمیشوند اظهار کرد: در تمام دنیا برای خارج شدن از نگاه سنتی در اداره کردن شهرداریها بانک شهر ایجاد شده است.
وی گفت: در جامعه شهری و کلانشهرها بانکهای شهر راه اندازی شده و با توجه به اینکه این بانک بانکی جوان است اما توانسته جایگاه خوبی در مدیریت شهری پیدا کند.
قائم مقام سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با اشاره به رویکرد بانک شهر و فلسفه تشکیل آنها، تصریح کرد: رویکرد جدید بانک شهر توجه به پروژههای شهرداری شامل مبلمان شهری و عمران و کمک به توسعه شهری است.
وی گفت: بدون تشکیل بانک شهر فقط می توانیم به وظایف روزمره برسیم و از توسعه شهری غافل میمانیم.
تابشفر افزود: در کلانشهرها قراردادهای میلیاردی با بانک شهر منعقد شده به طوری که تفاهم نامه یکهزار و 200 میلیارد تومانی با شهرداری تبریز منعقد شده است.
ایجاد شهرک توریستی نیاز شهر توریستی سنندج است
فرماندار سنندج هم در این نشست تخصصی با اشاره به اینکه اشتغالزایی و توسعه پایدار نیاز مردم استان کردستان است، اظهار کرد: ایجاد شهرک توریستی در شهر سنندج یک نیاز ضروری است.
ابراهیم زارعی به اجرای طرح مطالعاتی محور پل قشلاق تا پل گریزه اشاره کرد و گفت: این طرح میتواند فرصت خوبی برای سرمایه گذاری در سنندج به منظور اشتغالزایی و درآمدزایی فراهم کند.
وی برطرف کردن مشکل تله کابین آبیدر سنندج در ایجاد اشتغال مردم استان با حمایت سرمایهگذاران را یکی از فرصتهای سرمایه گذاری استان ذکر کرد و افزود: ظرفیت گردشگری در آبیدر سنندج پر است و باید تلاش شود جاهای دیگر برای سرمایهگذاری ایجاد شود.
فرماندار سنندج خاطرنشان کرد: ایجاد پارک توریستی با بیش از 200 هکتار به عنوان مقصد توریستی یکی از فرصت های پیش رو برای سرمایه گذاری در سنندج است.
انتهای پیام/م