![تراموا به خیابانهای تهران رسید + فیلم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339179_193.jpg)
به گزارش باشگاه خبرنگاران لرستان؛توکلی با بیان اینکه پیش از کشور ایران، بیماری خشکیدگی و زوال درختان در دیگر نقاط دنیا نیز رخ داده است گفت:این در حالیست که هنوز علت اصلی این بیماری و یک راهکار برای درمان آن در دنیا معرفی نشده است.
وی افزود: متاسفانه وضعیت این بیماری در جنگلهای لرستان به گونه ای است که از درختان جوان گرفته تا درختان 70 ساله درگیر این بیماری و خشک شده اند.
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات منابع طبیعی و کشاورزی استان لرستان با بیان اینکه هر روز بر دامنه خسارات و تخریب ها اضافه می شود بیان داشت: مطابق آخرین اطلاعات و ارزیابی ها یک چهارم جنگلهای زاگرس بر اثر این بیماری دچار خسارت شده اند.انتهای پیام/ب