
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ برداشت خارک و رطب از دو هزار و500هکتار از نخلستانهای بخشهای و راوی، مرکزی، گله دار و اسیر شهرستان مهرآغاز شد .
برداشت این محصولات از پانزدهم مردادماه آغاز شده و تا پایان شهریور ادامه دارد.
شاهانی، خاصویی، مزویی، هاشمی، کبکاب عمده ارقام خارک و رطب شهرستان مهر است پیش بینی می شود نخلداران شهرستان مهر امسال بیش از 5 هزار تن محصول تولید و روانه بازار مصرف کنند.
معاون جهاد کشاورزی شهرستان مهر گفت: خارک و رطب توتیدی این شهرستان عمدتا در سطح شهرستان و شهرستانهای همجوار و مرکز استان به فروش می رسد.
انتهای پیام/ب