برداشت انگور در دو هزار و 500هکتار از تاکستانهای میمند فارس آغاز شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ برداشت این محصول که از مرغوب ترین و با کیفیت ترین انواع انگور از جمله یاقوتی ،سمرقندی، عسکری، ریش بابا و انگور سیاه است از زمان قدیم به عنوان انگور زرین شناخته شده ،همه ساله از اواخر تیر ماه شروع و تا اواسط شهریور ماه ادامه می یابد .

تولید انگور در هر هکتار 25 تن است که به طور متوسط روزانه 600 تن انگور از تاکستانها برداشت می شود.

محصول تولیدی به اکثر استان ها از جمله تهران ، اصفهان، تبریز، کردستان، کرمانشاه و... ارسال و به بازار مصرف ارائه می شود .

باغداران معمولا از وجود واسطه ها و اینکه منفعت بیشتری ازتولید انگور به جیب آنها سرازیر می شود، کمبود سوخت و آب را از جمله مشکلات خود عنوان کردند .

هر هکتار انگور با توجه به صنایع جانبی از جمله تولید سبدهای میوه و کارگاه های تولید کشمش و شیره ی انگور 6نفر مستقیم و20 نفر هم غیرمستقیم اشتغالزایی دارد .

انواع کشمش ، مویز و شیره انگور هم در این شهر تولید و به بازار داخلی و خارجی صادر می شود .

انتهای پیام/

برچسب ها: برداشت ، انگور ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.