معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي استان کرمانشاه وظيفه اين معاونت را نمايندگي وزارت بهداشت در خصوص نظارت بر سلامت محصولات غذايي در استان عنوان کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛دکتر قباد محمدي از نمونه برداري و آزمايش تمامي محصولات توليدي در کارخانجات لبني استان کرمانشاه در کارخانه و بازار خبر داد و گفت: در آزمايشگاه هاي معاونت غذا و داروي استان کليه محصولات آناليز گرديد و بر مبناي آزمايشات صورت گرفته ميزان و نوع انواع چربي ها شناسايي و اندازه گيري شد. خوشبختانه کارخانجات ما هيچکدام تخلفي در خصوص استفاده از روغن پالم نداشتند.

وي افزود: روغن پالم نوعي روغن گياهي تهيه شده از نخل است که چربي هاي موجود در آن ريسک گرفتگي عروق کرونل را افزايش مي دهد و اگر در لبنيات و يا هر فرآورده اي ديگر اين روغن ها استفاده شود احتمال سکته هاي قلبي و بيماري هاي قلبي عروقي افزايش مي يابد.

وي تصريح کرد البته نظارت ما تنها بر واحدهايي است که در کارخانجات توليد مي شود و در خصوص لبنيات سنتي که در استان و بدون نشان و پروانه بهداشت توليد مي شوند اين اطمينان را نداريم.

برچسب ها: کرمانشاه ، لبنی ، آلودگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.