به گزارش
گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، احمد معتمدی در افتتاحیه هفتمین نظام اداری الکترونیکی با ابراز تاسف از اینکه در ایران تلفن همراه را وسیلهای برای تبادل صوت میشناسند، افزود: این در حالی است که در بسیاری از کشورها تلفن همراه وسیلهای برای تبادل اطلاعات در بستر اینترنت محسوب میشود.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه هر تلفن همراه هوشمند بیش از 30 گیگابایت ظرفیت ذخیره سازی اطلاعات دارد، اظهار داشت: از این رو میتوان به عنوان یک رایانه همراه تلقی کرد که باید از ظرفیت آن برای توسعه خدمات الکترونیک استفاده کرد.
وی اضافه کرد:هم اکنون فقط یک درصد از حجم پهنای باند اینترنت تلفن همراه برای تبادل اطلاعات به کار گرفته میشود در حالی که این رقم در انگلیس به 91 درصد میرسد.
معتمدی با تاکید بر ضعف کشور در تولید محتوا خاطر نشان کرد: با راه اندازی نسل سوم ارتباطات (3G) در کشور باید محتوای لازم برای تبادل اطلاعات ایجاد کرد. ایران در توسعه زیرساختها و نیروی انسانی در وضعیتی قابل قبول قرار دارد ولی محتوای تولیدشده در کشور بسیار ناچیز است.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تاکیدات برنامه سوم توسعه در زمینه توسعه زیرساختهای مخابراتی یادآور شد: در برنامه چهارم نیز بر توسعه خدمات شبکه و تولید محتوا تاکید دارد که باید در زمان باقی مانده از پایان این برنامه به اهداف تعیین شده برسیم.
وی با اشاره به ظرفیتهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر درخصوص تولید محتوا ادامه داد: در زمینههای مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات و به ویژه تولید محتوا برنامههای راهبردی تعریف شده است به گونهای که هم اکنون 4 درصد بودجه جاری این دانشگاه به شبکه ارتباطی اختصاص یافته است.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر به راه اندازی ابررایانه این دانشگاه اشاره کرد و اظهارداشت: ابررایانه دانشگاه امیرکبیر در سال 90 رتبه 105 از 500 ابررایانه برتر جهان را به خود اختصاص داده بود و هم اکنون نیز این ابررایانه در بین 500 ابررایانه برتر جهان قرار دارد.
معتمدی بهره برداری از بزرگترین کتابخانه فنی و مهندسی را از دیگر زمینههای توسعه منابع انسانی ذکر کرد و یادآور شد: این کتابخانه که با همکاری شهرداری تاسیس شد خدمات خود را به عموم مردم ارائه میدهد.
انتهای پیام/