کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مصرف هلو به دلیل دارا بودن آب فراوان برای رفع تشنگی و کم آبی بدن قابل توصیه است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گوشت هلو، دارای سلولزهای نرمی بوده و هضم می‌شود، ضمن آن که مواد قندی و نشاسته‌ای آن به آسانی هضم می‌شود و معده به راحتی هضم آن را تحمل می‌کند.

 وی تشریح کرد: هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سایر مواد مغذی که دارد، آن را برای سلامتی بسیار مفید و مناسب کرده است.

نقشی ادامه داد: هلو زود هضم است و به سرعت از معده و روده ها عبور مي کند.

 کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: هلو و برگه خیس شده آن، ملین بوده و تاثیر بسیار خوبی برای رفع یبوست دارد.

وی اظهار داشت: هلو ادرارآور و قلیایی کننده خون است، بنابراین برای افراد مبتلا به بیماری های کلیوی و روماتیسم مفید است.

نقشی تاکید کرد: روغن مغز هسته هلو برای درد گوش و گرفتگی مجرای گوش مفید است.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: هلو ، میوه ، بدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.