مدیر کل امور عشایر استان گفت: در 4 ماهه گذشته در استان 2 هزارو 100تُن گوشت قرمز توسط عشایر استان تولید شده است.


رمضانی در گفتگوبا خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد،گفت: در شرایط نرمال اقلیمی عشایر استان هر سال 2هزارو 600تن گوشت قرمز تولید می کردند در حالیکه امسال این رقم به علت خشکسالی و پایین بودن مراتع میان وند ها 20 درصد کاهش یافته است.

وی افزود: برای جلوگیری کاهش بیشتر درخواست خرید علوفه ی ارزان قیمت برای عشایر استان داده شده است.

وی اظهار داشت : یک درصد اعتبارات صندوق توسعه ی ملی برای جلوگیری از فروش زودرس دام عشایراختصاص یافته که هنوز به استان ابلاغ نشده است.

خراسان شمالی 5 هزار خانوار عشایر کوچ رو ونیمه کوچ رو دارد که 900هزار را در اختیار دارند.

برچسب ها: تولید ، گوشت ، قرمز ، استان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.