حمید محمدی متخصص طب سنتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آش از غذاهای سنتی ایران است و انواع مختلفی دارد آش رشته سرد است و تحمل آن برای معدههای ضعیف سخت است علائمی چون ترش کردن و نفخ را به همراه دارد. آش برنج آسان است و اکثر افراد میتوانند از آن استفاده کنند. آش جو برای افراد گرم مزاج است و غذایی مناسب محسوب میشود.
وی افزود: آش آبغوره یک نوع آشی است که کبد و دستگاه گوارش را پاکسازی میکند همچنین میتوان از این آش هفتهای یکبار استفاده کرد و سلامت خود را بیمه نمود. بهتر است این آش همراه با نان مصرف نشود.
انتهای پیام/