اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از تولید ۱۷۵ گوشت قرمز در استان در ۴ ماهه ابتدای امسال خبر داد

معاون سلامت دامپزشکی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، گفت: دامپزشکی استان طبق رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی داشته است.

جواد اعلمی افزود: از جمله این اماکن، کشتارگاه‌های دام است که طی 4 ماهه اول امسال، کار‌شناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 25 هزار کیلوگرم گوشت حاصل از این دام‌ها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری کرده است.

وی خاطرنشان کرد: کار‌شناسان ما نسبت به معدوم کردن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده‌اند و در همین مدت نیز 17 مرکز متخلف پلمب و 626 نفر نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.

معاون سلامت دامپزشکی خراسان رضوی دام کشتار شده در کشتارگاه‌های استان را در مدت یادشده، 591 هزار راس دانست و افزود: علی رغم وجود تنها 3 کشتارگاه صنعتی در خراسان رضوی، گوشت حاصل از دیگر کشتارگاه‌های استان تحت نظارت کامل بهداشتی کار‌شناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد.

اعلمی گفت: هیچ گونه نگرانی از بابت مصرف فرآورده‌های خام دامی حاصل از اینگونه کشتارگاه‌ها وجود ندارد و امید می‌رود تا در آینده با سرمایه گذاری بخش خصوصی، شاهد افزایش تعداد کشتارگاه‌های صنعتی دام و کاهش واحدهای سنتی دراین حوزه در استان باشیم.

انتهای پیام//

برچسب ها: گوشت ، قرمز ، کشتارگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.