به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: مبارزه با آفات و بیماری ها، تغذیه مناسب، استفاده از کودهای آلی، استفاده از آبیاری تحت فشار، مدیریت مزرعه و حضور کارشناسان کلینیک های گیاهپزشکی باعث شده است متوسط برداشت گوجه فرنگی در شهرستان جهرم به بیش از 45 تن در هکتار برسد.
جلال بهجو ادامه داد: بخشی از تولید گوجه فرنگی در جهرم ارگانیک بوده و با استفاده از کمترین کودها و سموم تولید شده است.
وی بیان کرد: بیشترین کشت گوجه فرنگی در بخش خفر این شهرستان است./ب
انتهای پیام/