به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، جعفر ستوده با بیان اینکه در این استان دو نوع مرغ بومی و صنعتی پرورش داده میشود، اظهار کرد: در فارس یک مزرعه مادر تولید جوجه مرغ بومی و سه مزرعه مادر تولید جوجه گوشتی وجود دارد.
وی افزود: در فارس سالانه حدود 20 تا 21 میلیون قطعه جوجه گوشتی تولید میشود که این میزان یک چهارم نیاز استان است و مابقی نیاز از طریق استانهای شمالی و سایر استانهای کشور تأمین میشود.
ستوده خاطرنشان کرد: تولید گوشت مرغ استان فارس در سال گذشته 142 هزار و 500 تن بوده که 110 هزار تن آن به مصرف داخلی استان رسیده است و مابقی به استانهای دیگر فرستاده و مقدار کمی از آن نیز به عراق صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه گوشت مرغ مازاد مصرف استان فارس به استانهای همجوار مانند خوزستان فرستاده میشود، تصریح کرد: بخشی از گوشت مرغ مازاد مصرف به صورت منجمد توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان خریداری و ذخیره میشود.
مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از تولید بیش از 34 هزار تن گوشت مرغ در سه ماه نخست سال 93 در استان خبر داد و گفت: در فارس سه مزرعه مرغ مادر وجود دارد که هرکدام دارای کارخانه جوجهکشی متناسب با ظرفیت خود هستند.
ستوده با بیان اینکه در کل کشور 6 مرکز اصلاح نژاد مرغ بومی وجود دارد، ادامه داد: یکی از مراکز اصلاح نژاد مرغ بومی کشور در استان فارس و در شهرستان مرودشت است و یک مزرعه مرغ بومی نیز به عنوان پشتیبان در شهرستان خرامه وجود دارد.
وی تصریح کرد: بیست و دومین نسلگیری مرغ بومی از اول مهرماه امسال آغاز میشود و سالانه 100 تا 120 هزار قطعه جوجه یکروزه مرغ بومی در استان تولید و در اختیار سالنهای ترویجی و متقاضیان پرورش جوجه بومی قرار داده میشود که پس از حدود دو ماه پرورش در بافت روستایی فارس توزیع خواهد شد.
انتهای پیام/م