به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران سنندج ،معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه هم اکنون در کشور 300 نوع فرآورده لبنی تولید می شود گفت: این فراورده ها شامل هشت نوع پنیر پروسس آنالوگ، اسپریدهای مخلوط، پنیر تازه با چربی گیاهی (پنیر تازه آنالوگ)، پنیر خامه ای با چربی گیاهی، پنیر پیتزای پروسس، شیر خشک با چربی گیاهی و بستنی پروبیوتیک است.
دکتر تمیمی افزود: متاسفانه به دلیل ارزان بودن روغن های گیاهی مانند روغن پالم در تولید فرآورده های پرچرب لبنی، چربی طبیعی شیر استخراج شده و چربی گیاهی جایگزین آن می شود که این اقدام تخلف محسوب می شود.
دکتر تمیمی افزود: روغن گیاهی پالم دارای 50 درصد اسید چرب اشباع، اسید پالمتیک و اسید استئاریک است که مصرف آن احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد.وی گفت: در همین راستا از کارخانجات تولید کننده لبنیات در استان کردستان بازرسی بعمل می آید. ش