به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ؛ مصطفی کنارکوهی افزود: به منظور بررسی وضعیت بهداشتی از مجموع 8 کارگاه بستهبندی ، 112مورد نمونهبرداری از محصول، دست کارگر، آب مصرفی و سطوح کار صورت گرفت.
وی بیان کرد: نمونههای اخذ شده به آزمایشگاه مرکزی استان ارسال شدند و از نظر بار میکروبی و میزان وجود کلی فرمها مورد بررسی قرار گرفتند.
کنار کوهی گفت: یکی از وظایف دامپزشکی، تضمین غذای سالم برای ایجاد زندگی سالم است که اجرای طرح مذکور به منظور رسیدن به این هدف اجرا شده و در آینده برنامه مدونی برای استمرار آن تنظیم خواهد شد./ز