نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع انتخاب اعضای ناظر در شورای نظارت بر صدا و سیما مورد نقد تعدادی از نمایندگان قرار گرفته است، گفت: از این رو هیات رئیسه این موضوع را بررسی و در هفته آینده اعلام نظر می‌کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، نصرالله پژمان فر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در تذکری به استناد ماده ۲۱۸ آئین نامه داخلی مجلس گفت: براساس این ماده برای انتخاب ناظران بخش‌های مختلف، کمیسیون‌های تخصصی که در ارتباط با موضوع هستند، موظفند حداقل به تعداد دوبرابر مورد نیاز، از نمایندگان داوطلب واجد شرایط به مجلس معرفی نمایند تا مجلس نسبت به انتخاب تعداد مورد نیاز اقدام کند، لذا مرجع تشخیص اینکه چه تعداد نماینده از سوی کمیسیون‌های تخصصی معرفی شود، کمیسیون مربوطه است.  
 
وی با اشاره به اینکه در دو انتخاباتی که امروز برگزار شد نمایندگان تذکری ندادند، گفت: کمیسیون فرهنگی در انتخابات دوره قبل، شورای نظارت بر صدا و سیما و مطبوعات دو برابر نیاز نمایندگان داوطلب را معرفی کرده بود که هیات رئیسه آن را خلاف آئین نامه معرفی کرد و این درحالی است که در دو انتخاباتی که امروز برگزار شد دو برابر عضو ناظر نماینده معرفی شده بود و کسی هم اعتراض نکرد.  
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به نامه حسین مظفر به احمد سالک اشاره کرد و گفت: در این نامه خطاب به رئیس کمیسیون فرهنگی آمده است که دومین سال فعالیت نمایندگان ناظر پیش از تاریخ 1393.05.08 به تدریج به پایان می‌رسد بر این اساس ماموریت علی مطهری 1393.05.11 در به عنوان عضو در هیات نظارت بر مطبوعات پایان می‌یابد، یعنی الان ناظری در این هیات نداریم.  
 
وی افزود: این تصمیم را تبعیض ناروا و ظلم به تصمیم کمیسیون فرهنگی می‌دانم که اجازه ندادند کمیسیون افراد داوطلب را معرفی کند.  
 
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از هیات رئیسه خواست تا ضمن عذرخواهی در جلسه بعدی انتخابات را با‌‌ همان ترتیب و اعلام نظر کمیسیون فرهنگی اجرا کنند.  
 
حجت الاسلام ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر گفت: درباره اینکه چه تعداد از نمایندگان برای عضویت در شورای نظارت بر صدا و سیما و نظارت بر مطبوعات معرفی شوند هیات رئیسه هفته آینده اعلام نظر می‌کنند.  
 
وی ادامه داد: رئیس مجلس با توجه به نقد و اعتراضی که تعداد زیادی از نمایندگان به نحوه معرفی اعضای کمیسیون فرهنگی برای عضویت در شورای نظارت بر مطبوعات و صدا و سیما داشتند این موضوع را قابل بررسی در هیات رئیسه تشخیص دادند و چون درباره سایر شورا‌ها اعتراضی نبود طبق روال گذشته انجام شد.  
 
انتهای پیام/
برچسب ها: مجلس ، شورا ، اسلامی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار