فاطمه دانشور در این بازدید گفت: رویکرد این موسسه قابل ارزش نهادن است، چرا که هدف آنان نجات دادن یک کارتن خواب نیست؛ بلکه هدف این است که کارتن خواب و یا معتادی وجود نداشته باشد. این موضوعی است که باید در ذهن و اندیشه مسئولان تصمیم گیر و سیاست گذار متبلور شود.
دانشور با بیان اینکه مهمترین راه پیشگیری معضلات اجتماعی نظیر اعتیاد و پدیده ی کارتن خوابی، مطرح کردن آن است؛ افزود: متاسفانه در بسیاری از نهاد های سیاست گذار و تصمیم گیر، افراد فعال و درگیر در حوزه معضلات اجتماعی حضور ندارند؛ از اینرو بسیاری از این معضلات در این نهاد ها طرح نمی شود و طبیعی است وقتی موضوعی طرح نمی شود، قابل برنامه ریزی هم نخواهد بود و این همان مشکلی است که امروز با آن دست به گریبان هستیم.
وی ادامه داد: تشکل های مردمی یا همان ان جی اوها، سازمان هایی هستند که در بطن جامعه با معضلات اجتماعی نظیر اعتیاد، کارتن خوابی، کودکان بد سرپرست ، کودکان کار و ...در گیر هستند؛ در چنین شرایطی آیا نباید نمایندگانی از این سازمان ها در بخش های تصمیم ساز کشور نظیر مجلس و شورای اسلامی شهر دارای پست باشند تا بتوانند درد جامعه را مطرح کنند، و به دنبال اجرایی شدن سیاست های اتخاذ شده باشند؟
رییس کمیته اجتماعی تصریح کرد: افراد معتاد یا کارتن خواب که در بسیاری موارد طرد شدگان اجتماعی اند در صورتیکه معضلات و مسایل آنان به درستی درک و فهم شود کسانی هستند که خواهان هویت بخشی به خود بوده و دارای استعداد می باشند، که اگر بستر برای آنان فراهم شود، آثاری خلق می کنند که تعجب همگان را بر می انگیزند، همانگونه که ما امروز از دیدن اینهمه خلاقیت و نوآوری متعجب شدیم.
دانشور در پایان خاطر نشان کرد:
فعالیت این موسسه ها و آسیب سراها کور سوی امیدی است که برخی از این افراد به دل
جامعه بازگردند. بسیاری از خانواده ها به دلیل عدم آگاهی نسبت به معضلات اجتماعی و
نداشتن آموزش، خود عاملی در جهت سقوط عزیزان خود به دل معضلات می شوند، حال آنکه
این موسسه ها می توانند این آگاهی و آموزش را در اختیار خانواده ها قرار دهند تا
آنان چگونگی برخورد با یک معتاد را فرا بگیرند. از اینرو حمایت از این موسسه ها و
آسیب سرا ها نیز امری اجتناب ناپذیر و در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی
خواهد بود.