به گزارش
گروه بازار باشگاه خبرنگاران، علی خندانروی رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی استان تهران، اظهار کرد: گوشتهایی که در کشتارگاه ذبح می شوند باید حداکثر ظرف 72ساعت به دست مصرف کننده برسد و نباید بیشتر از این مدت در مغازهها بماند.
وی افزود: گوشتها در کشتارگاه تحت نظر دامپزشکی ذبح شده و لیبلهایی به آنها زده میشود که نشاندهنده قانونی و بهداشتی بودن آنهاست و دارای کارت معاینه بهداشتی نیز هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 900 واحد صنفی دارای مجوز و فعال گوشت گاوی در تهران وجود دارد گفت:حدود 500واحد صنفی دارای مجوز نیز وجود دارد که مراحل قانونی اخذ مجوز را سپری کردهاند.
رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی استان تهران با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر واردات از کشور برزیل صورت می گیرد و کمی هم گوشت قرمز از استرالیا وارد می شود اظهار کرد: دامپزشکی نظارت کامل در این زمینه دارد و هیچ مشکلی از نظر بهداشتی وجود ندارد.
خندانروی بیان کرد: هر کیلو گوشت گوساله مخلوط 28هزار و 500تومان و گوشت گوساله صاف و یکدست 32هزار تومان به فروش میرسد،در حال حاضر دام فراوان بوده و به دلیل اینکه در فصل تابستان قرار داریم مصرف نیز کاهش یافته است.
انتهای پیام/