به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، عبدالرضا عزیزی با اعلام این مطلب، افزود: اجرایی کردن طرح تحول سلامت، نشان از اراده دولت یازدهم برای حل مشکلات درمانی مردم است.
وی افزود: براساس قانون برنامه پنجم توسعه، سهم مردم در پرداخت هزینههای سلامت باید به زیر ۳۰ درصد کاهش یابد. بر این اساس دولت یازدهم به درستی موضوع سلامت را به عنوان یکی از چالشهای اصلی مردم شناسایی و اقدامات خوبی را در این زمینه آغاز کرده است که امیدواریم با استمرار این اقدامات و رفع برخی مشکلات اجرایی، شاهد رسیدن سهم مردم در تأمین هزینههای سلامت به استانداردهای جهانی باشیم.
عزیزی ادامه داد: هماهنگی و همراهی کاملی بین وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی، وزارت تعاون و کار ورفاه اجتماعی، سازمان تأمیناجتماعی و سازمان نظام پزشکی به منظور رفع مشکلات درمانی مردم به وجود آمده است.
وی توجه به نظرات شرکای اجتماعی را در تصمیمگیریهای سازمان تأمیناجتماعی خواستار شد و افزود: استفاده از نظرات کارگران، بازنشستگان و کارفرمایان باید همواره مورد توجه باشد و این موضوع یکی از رموز موفقیت سازمان تأمیناجتماعی است.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش مهم کارآمدی بیمههای درمانی در رفع دغدغههای مردم در حوزه سلامت، ادامه داد: بر اساس قانون برنامه پنجم، تعریف بستههای خدمات پایه و تکمیلی، از پیشنیازهای اصلاح نظام سلامت است. بدون تعریف بستههای خدمات پایه، حدود وظایف متولی نظام سلامت، تولیدکننده خدمات و بیمهها بهعنوان خریدار خدمات مشخص نخواهد شد.
وی با اشاره به تقویت بیمهها افزود: حذف رابطه پولی میان پزشک وبیمار میتواند تضمینکننده کیفیت خدمات و بسترساز ارتقای این بخش باشد و تأمین منابع مالی بخش سلامت و خرید خدمات سلامت، باید از سوی بیمههای درمانی ایفا شود.
عزیزی، با اشاره به ابلاغ سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی، با تأکید بر هماهنگی قوای سهگانه در موضوع اقتصاد مقاومتی بهمنظور مغفول نماندن مطالبات رهبر معظم انقلاب که بیشک بخشی از منافع ملی است، گفت: اقتصاد ما باید درونزا و دانشبنیان باشد. ظرفیت نیروی انسانی و سایر منابع کشور برای تحقق چنین اقتصاد خودجوشی، مهیاست و قوای سهگانه باید با توسعه همدلی و همکاری، شرایط و بسترهای تحقق آن را فراهم کنند.
انتهای پیام /