تمام ترکیبات غذایی که دیر هضم هستند نباید در فصل تابستان خورده شود به خصوص ترکیباتی که شامل گوشت قرمز باشند و بهتر است دو سوم آنها از گیاه تشکیل شوند زیرا هضم سریعتری دارند.

محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در فصل تابستان یکی از غذاهایی که افراد باید مصرف کنند ترکیبات غذایی سریع الهضم می‌باشد به دلیل اینکه حرارت بدن در سطح آن قرار می‌گیرد و در عمق بدن حرارتی وجود ندارد که بخواهد به هضم غذا کمک کند پس هر کس در فصل تابستان یک وعده‌ی غذایی سریع‌الهضم مانند نان و پنیر و خیار و سکنجبین بخورد بدن او تا پایان تابستان قابلیت تعادل دارد. 

وی افزود: بهتر است در این فصل در طول یک هفته از 5 تا 6 وعده غذایی سریع‌الهضم استفاده کرد. به عنوان مثال فرد در 24 ساعت اول نان و پنیر و خیار و سکنجبین در 24 ساعت بعد نان و پنیر و هندوانه ارگانیک، در 24 ساعت بعد نان و پنیر و طالبی، در 24 ساعت بعد نان و پنیر و انگور و در 24 ساعت آخر نان و پنیر و خربزه مصرف نماید. 

مینایی تصریح کرد: در فصل تابستان دستگاه گوارش انسان به دلیل خوردن غذاهای پختنی دچار اختلال می‌شود بنابراین بعضی از افراد دچار یبوست و یا دل دردهای توأم با تهوع می‌شوند برای حل این مشکل توصیه می‌شود این افراد به جای اینکه 2 وعده غذایی پختنی مصرف کنند از 1 وعده غذای پختنی و یک وعده غذای سریع‌الهضم استفاده نمایند. 

وی اظهار داشت: یکی از غذاهای بسیار خوب فصل تابستان آب دوغ خیار و نان خشک است در این فصل غذاهای پختنی باید ساده باشند و دو سوم ترکیبات غذایی باید از گیاه تشکیل شوند زیرا هضم سریعتری دارند. 

این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: تمام ترکیبات غذایی که دیر هضم هستند نباید در فصل تابستان خورده شوند به خصوص ترکیباتی که شامل گوشت قرمز باشند. گوشت قرمز هم سریع‌الهضم و هم دیر هضم دارد. گوشت گوسفند بهتر است از راسته، گردن و کتف باشد و از قسمت ران آن نباشد زیرا این قسمت دیر هضم است. 

انتهای پیام / 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار