محسن کرمی گفت:ثبت واقعه ولادت در مهلت قانونی 97.5% است واگر استانهای سیستان و بلوچستان وکرمان دراین زمینه رشد مورد انتظار را داشته باشندازبرنامه پنجم کشور جلوتر خواهیم بود.

 به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، سومین جلسه ستاد کشوری طرح پوشش بموقع وقایع حیاتی به ریاست دکتر محسن کرمی و با حضور اعضاء ستاد و نیز مدیران کل ثبت احوال استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان برگزار شد که در این جلسه علل دیرثبتی وقایع حیاتی در این استانها مورد بررسی قرار گرفت.

معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال با بیان اینکه از نظر ثبت در مهلت قانونی وقایع حیاتی در شرایط مطلوب هستیم افزود: عقب ماندگی ثبت در مهلت قانونی در استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان باعث شده است رقم ثبت در مهلت قانونی در کل کشور از رقم پیش بینی شده در برنامه پنج توسعه جلوتر نباشد که امیدواریم در این راستا از تمامی ظرفیت های استانهای مذکور استفاده شود تا این اقدام زیربنایی به وضعیت مطلوب برسد.

دکتر کرمی همچنین گفت : فرهنگ سازی برای ثبت وقایع حیاتی در مهلت قانونی را باید با استفاده از ظرفیتهای موجود به حداکثر رساند، چرا که آمار دقیق و درست از وقایع جمعیتی دست مسئولین را برای برنامه ریزی باز گذاشته و برنامه ریزی ها متناسب با نیاز و ظرفیت هر منطقه انجام می شود.

معاون امور اسناد هویتی تاکید کرد: عدم ثبت در مهلت قانونی موجب میشود که آمار واقعی از مسائل جمعیتی  در دست نباشد و در توزیع امکانات و منابع حقوق مردم آن منطقه تامین نشود.

دکتر محسن کرمی افزود: مردم کرمان و سیستان و بلوچستان باید تلاش کنند تا ثبت وقایع حیاتی در مهلت قانونی انجام شده و با استفاده از آمار درست و واقعی زمینه ساز برنامه ریزی دقیق و منطبق با واقعیات جمعیتی انجام و در برنامه توسعه کشور منابع بطور عادلانه توزیع شود.

معاون امور اسناد هویتی گفت: بخشی از محرومیت در مناطق مختلف کرمان و سیستان و بلوچستان ناشی از نداشتن آمار دقیق از جمعیت که خود نتیجه عدم ثبت وقایع حیاتی است، می‌باشد.

در این جلسه آقایان زین الصالحین و دهمرده مدیران کل استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان گزارشی از علل و عوامل دیرثبتی وقایع در این دو استان را مطرح و برای رفع موانع آن تبادل نظر و توافقاتی انجام شد.

انتهای پیام/
برچسب ها: ثبت ، رشد ، جلسه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار