به گزارش
خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، هر روز شاهد توليد حجم گستردهای از اخبار و گزارشات مختلف و متنوع در خبرگزاریها و پايگاههای خبری هستيم كه رصد تمام اين اخبار برای مخاطبان در گرو صرف وقت بالایی است و البته از حوصله آنها نيز خارج؛ برای تسهيل در مرور اين اخبار، تلاش داريم گزيدهای از اخبار سياسی سال 93 را در قالب يك بسته خبری در اختيار مخاطبان قرار دهيم.
استقبال مردم استان چهارمحال و بختیاری از رئیس جمهور با ساز سنتی
شهروند/ آرم وحشتناک برای لبنیات
داوری: مجوز دانشگاه احمدینژاد لغو نشده! "عبدالرضا داوری" مشاور وزیر کشور دولت دهم و از نزدیکان اسفندیار رحیممشایی که اخیرا مسئول تشکیلات هما- مرکز هماهنگی هواداران احمدینژاد - شده است، در گفتگو با
نامه، ضمن تکذیب خبر لغو مجوز دانشگاه ایرانیان گفت: مجوز دانشگاه ایرانیان از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تایید شده است و شورا هم تا به امروز این مجوز را لغو نکرده است. همانطور که دادستان کل کشور نیز اعلام کرد تا کنون تخلفی از سوی دانشگاه ایرانیان به قوه قضائیه اعلام نشده است و اعلام این خبر از سوی وزارت علوم یک کار سیاسی است، نه قانونی.
مسئول تشکیلات هما با بیان اینکه رفتار وزارت علوم دولت روحانی، سیاسی است، خاطرنشان کرد: دانشگاه آقای عارف با یک برگه امضاشده الان در حال تعیین سرفصلهای خود است اما با دانشگاه ایرانیان که دارای اساسنامه است، اینگونه برخورد میکنند. سایت وزارت علوم، دانشگاههای فاقد اساسنامه را اعلام کرده است و نامی از دانشگاه ایرانیان مشاهده نمیشود و این نشان میدهد که آقایان برای این حرفهای خود مستند قانونی ندارند.
این فعال سیاسی با اشاره به اینکه مشایی یکی از اعضای هیئت امنای این دانشگاه است، گفت: هدف از بیان این مسائل، زدن شخص احمدینژاد است و برخی در دولت با هدایت افرادی در خارج به دنبال تخریب چهره رئیسجمهور پیشین ایران هستند.
حرفهای عجیب غریب درباره زبان فارسی! چند وقتی است که در فضای مجازی، در پیامهای کوتاه و پیغامهای وایبری، متنهایی منتشر و جابهجا میشوند که مدعی هستند تحت تأثیر عربها، واژههای تحقیرآمیزی به زبان فارسی وارد شدهاند! واژههایی مانند "پارس سگ" که میگویند ما در گذشته صدای سگ را "واغ واغ" میگفتیم، اما الان میگوییم پارس، یعنی نام سرزمینمان! یا اینکه ما در گذشته به جای غذا میگفتیم "خوراک" اما اعراب ما را بر آن داشتند که بگوییم "غذا" در حالیکه در عربی "غذا" به معنای "ادرار شتر" است!
"حسن انوشه" واژهشناس و استاد زبان فارسی، مترجم انگلیسی و عربی - به
ایسنا میگوید: "پارس" در صدای سگ یک آواست و به سرزمین پارس هیچ ربطی ندارد. در قدیم شبها را به سه پاس تقسیم میکردند، وقتی هم میگوییم پاسی از شب گذشت به همین معناست، سپاسگزاری هم به این معناست که من میتوانم در پاس دادن شب به شما خدمت کنم، ممکن است "پارس کردن سگ" هم از همینجا ریشه گرفته باشد. این موضوع محتمل است، اما هیچگونه ارتباطی میان پارس سگ و واژه پارس یا فارس وجود ندارد. "غذا" هم در عربی اصلا به معنای ادرار شتر نیست. این حرفها از جای دیگری آب میخورد.
او درباره اینکه چرا فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژههای عربی را بیگانه نمیداند، اظهار میکند: فرهنگستان تنها واژههای اروپایی را بیگانه میداند و واژههای عربی را بیگانه نمیداند چون فکر میکند عربی در کشور ما تاریخ هزارساله دارد و سالها عربی زبان نگاشتن کتابهای ما بوده است. از سوی دیگر نوعی نگاه مقدس هم به زبان عربی هست و برخی فکر میکنند چون عربی زبان قرآن است، مقدس است، اما این غلط است و ما باید نوعی نگاه میانهرو را در پیش داشته باشیم.
این مجتمع اصلا آلاینده نیست! در حالی سیمان آبیک از سال گذشته از فهرست صنایع آلاینده کشور خارج شده است که تصاویر روز چهارشنبه 15 مردادماه از غبار غلیظ این واحد صنعتی حکایت دارد. سایت خبری
محیط زیست ایران نوشت: غلظت غبار این واحد صنعتی همانگونه که در تصاویر مربوطه مشخص است به حدی است که محوطه بسیار وسیعی را فرا گرفته است. به نظر میرسد مسئولان محیط زیست باید در این خصوص نظارت بیشتری داشته باشند.
عقبنشینی ارتش اسرائیل از غزه
نظرسنجی جالب ارگان دولت از ۱۷ کارشناس اقتصادیکیهان نوشت: طبق نظرسنجی که در سالگرد تشکیل دولت انجام شده، تحقق یا عدم تحقق وعده عدالت اقتصادی و مبارزه با رانت و فساد سؤال دیگر روزنامه ایران است که ۷۰ درصد کارشناسان گفتهاند این وعده محقق نشده یا کمتر از ۵۰ درصد محقق شده است. ۶ درصد (یک نفر) میگوید محقق شده و ۲۴ درصد معتقد است بیش از ۵۰ درصد تحقق یافته است.
به نوشته روزنامه ایران همچنین در پاسخ این پرسش که آیا دولت در زمینه ثبات اقتصادی و مهار تورم توانسته به وعده خود عمل کند یا نه، ۲۴ درصد به گزینه "محقق شده"، ۲۹ درصد به گزینه "بیش از ۵۰ درصد محقق شده"، ۲۹ درصد به گزینه کمتر از ۵۰ درصد محقق شده و ۱۸ درصد به گزینه "وعدهها محقق نشده" رأی دادهاند. ابراهیم رزاقی، بهمن آرمان، مهدی تقوی، بهنام ملکی، هادی زنوز، جمشید پژویان، محمدباقر صدری، مهدی طغیانی، علی دینی،حسن امیرتاش، علی نقی خاموشی، آلبرت بغزیان، محمدرضا پورابراهیمی، عبدالکریم رجبی، سیدمحمدحسین میرمحمدی و ایرج ندیمی در این نظرخواهی شرکت داشتهاند.
حمله به اقدام ارزشی "محسن رضایی" در روز قدساقدام ارزشی "محسن رضایی" دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در روز قدس، گویا به مذاق برخی خوش نیامده است. "علی افشاری" عضو فراری شاخه غیرقانونی دفتر تحکیم وحدت که این روزها برای آمریکا و اسرائیل خوش رقصی میکند، به انتقاد از این اقدامان محسن رضایی پرداخته است. وی در خلال یادداشتی که در سایت خود منتشر کرده ضمن آنکه تحلیلهای ارائه شده توسط دبیر مجمع تشخیص را تئوری توطئه دانسته، مجمئعه اقدامات محسن رضایی را ناشی از خودشیرینی و برای رسیدن به کرسی ریاست جمهوری قلمداد میکند!
به گزارش
رجا، یکی از مسئولین فعلی وزارت کشور فعلی نیز که به سبک برخی از دولتمردان در فیسبوک فعال است، در واکنش خود به این اقدام رضایی، با ذکر این نکته که "استفاده از این لباس آیا به معنای بازگشت وی به سپاه پاسداران است؟" فرمانده سابق سپاه را متهم به سوءاستفاده از لباس این نیروی انقلاب کرده است! و در قسمتی دیگر از این نوشته خود با اشاره به مواد ۵۵۵ و ۵۵۶ قانون مجازات اسلامی، حرکت تحسین شده محسن رضایی را استفاده غیر مجاز از لباس و علايم و درجات نظامي و انتظامی قلمداد کرده است.
روشهای جالب مردم دنیا در حمایت از غزه
عروسکها مقابل سفارت اسرائیل به یاد کودکان مظلوم غزه
نوشتن "زنده باد فلسطین" بر کوهی در بلفاست پایتخت ایرلند شمالی
کشوری که از هر ده نفر سه نفر میلیاردر هستندبه گزارش
خبرآنلاین به نقل از مانی سی ان ان (Money CNN) مینویسد که اگر کسی قصد دارد میلیونرها را تماشا کند بهتر است راهی اروپا بشود. البته منظور از میلیونرها افرادی است که سرمایه آن ها چند میلیون یورو معادل چند میلیارد تومان است.
طبق این گزارش در کشور موناکو، کشوری کوچک چسبیده به فرانسه که مساحت آن معادل مساحت پارک مرکزی نیویورک است، از هر ۱۰ نفر ۳ نفر میلیونر هستند. در زوریخ سوئیس نیز بیش از ۲۷ درصد افراد میلیونر هستند و پس از آن ها شهر دیگر سوئیس یعنی ژنو قرار میگیرد که درصد میلیونرهای آن به ۱۸ درصد جمعیت میرسد. در شهر نیویورک آمریکا نیز از هر ۲۵ نفر یک نفر میلیونر است. فرانکفورت، لندن و اسلو دیگر شهرهای اروپایی هستند که درصد قابل توجهی از جمعیت آن یعنی بین ۳ تا ۴ درصد افراد را میلیونرها تشکیل میدهند.
رو شدن برگهاي جديد از پرونده ميلياردر زنداني/مغازه بستهبندي آدامس بابك زنجاني در كيش"سید حسین دهدشتی" نماينده مردم آبادان در مجلس تصريح كرد: طی سالهای 82 و 83 بابك زنجانی وارد عرصه اقتصادي كشور شد و كميته بررسی كننده پرونده وی هرچه در سابقه وی جست وجو كرد، هيچ پشتوانه خاصی برای انجام كارهای اقتصادی از وی نيافت. زنجانی در آن سالها يك مغازه بستهبندی آدامس در كيش داشت كه پس از آن وی به تجارت پوست رو میآورد و حتي ما براي آشنايي بيشتر با وی، شركای زنجانی را در كيش پيدا و با آنها صحبت كرديم.
مسوول كميته ويژه پيگيری پرونده بابك زنجانی در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان كرد: اينكه بابك زنجانی متخلف بوده و برای انجام تخلفش افرادی بودهاند كه از وی پشتيبانی ميكردند، كاملامحرز است.
تلاش برای تصاحب خاک ایران!
ضربه کاری امارات متحده عربی به زعفران ایران بازار جهانی زعفران متعلق به ایران است تا جایی که ۹۰ درصد زعفران دنیا توسط ایران تولید و عرضه میشود. لغو تعرفه ۵ درصدی صادرات زعفران، موجب توسعه صادرات این کالا شده است. براساس آمار رسمی گمرک ایران بیشترین حجم صادرات زعفران به ترتیب به کشورهای امارات متحده عربی، اسپانیا، چین، عربستان سعودی، هند، سوئد، هنگ کنگ، ایتالیا، تایوان، قطر است که در این میان امارات رسم امانت داری را به جا نیاورده و زعفران ایران را با مخلوط گیاهان دیگر و با کیفیت پایین به اسم زعفران ایران به دیگر کشورها صادر میکند.
"علی حسینی" عضو شورای ملی زعفران در گفتگو با
ایلنا، به صادرات زعفران ایران از امارات متحده اشاره و در این رابطه اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد از زعفرانی که به امارات صادر میشود در بستهبندیهای بزرگ و بالای ۳۰ گرم است که متاسفانه زعفران مرغوب ایران با گیاهان دیگر مخلوط شده و به اسم زعفران ایران از امارات صادر میشود و نکته جالب توجه این است که زعفران خالص و مرغوب ایرانی به اسم کشور اسپانیا از امارات به کشورهای اروپایی صادر میشود.
مولای گردانندگان سایت هاشمی کیست؟ رجا نوشت: پایگاه اطلاعرسانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان رسانه رسمی منعکس کننده مواضع و خاطرات "حجتالاسلام هاشمی رفسنجانی" تیتر عجیب "دیدار هاشمی با مولانا عبدالحمید" را برای پوشش خبر دیدار رییس مجمع تشخیص با "عبدالحمید اسماعیلزهی" انتخاب کرد.
به گزارش زاهدان نیوز، این پایگاه که در مقاطع گوناگون با درج اخبار جنجالی از مواضع هاشمی رفسنجانی در دیدار با گروهها و افراد و همچنین ذکر خاطرات جهتدار از ایشان عطش خود را برای مطرح شدن و جذب مخاطب نشان داده است، این بار نیز با بهکارگیری عنوان "مولانا" برای عبدالحمید اسماعیلزهی یکی از روحانیون منطقه جنوب شرق کشور علامت سؤال دیگری را درباره سطح سواد و گرایشات دستاندرکاران خود ایجاد کرد.
گفتنی است واژه "مولا" که مطابق تعریف لغتنامه دهخدا به معنای "صاحب اختیار" و "آقا" است، در این سایت برای فردی بکار رفته است که مواضعش در جریانات فتنه ۸۸، وقایع بیداری اسلامی، مراجع و علمای شیعه و اقدامات تروریستی در منطقه جنوب شرق کشور، مشخص کننده عمق تعارض وی با سیاستهای نظام جمهوری اسلامی است.
دو مجسمه عجیب در مارسیدو مجسمه در اسکلهای در شهر مارسی، این عکس شگفتانگیز از مجسمههای ساخته شده توسط یک هنرمند فرانسوی است. مجسمهها کار برونو Catalano است.
سرعتگیر عجیب در ایران این هم یک سرعت گیر عجیب در "برازجان"، که در نوع خود شاهکاری محسوب میشود.
آتشزدن پاسپورت اسرائیلی یک زن یهودی در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، پاسپورت اسرائیلی خود را آتش زد.
انتهای پیام/
مخصوصا در شهرستان شیروان استان خراسان شمالی که شده فستیوال سرعت گیرهای عجیب