به گزارش
خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران؛ محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در نشست صمیمی مسئولان حزب متبوعش با خبرنگاران که به مناسبت روز خبرنگار که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به اهمیت مسائل فرهنگی در کشور اظهار داشت: مقام معظم رهبری بارها از دغدغه خود در مسائل فرهنگی گفتند و آن را با تعابیری همچون شبیخون فرهنگی، قتل عام فرهنگی و... تاکید کردند.
وی با بیان اینکه توهم نبودن دشمن در عرصه فرهنگی بسیار توهم خطرناکی است، افزود: در کشور بعضی به مسائل فرهنگی توجهی ندارند، اما خود دشمن بارها گفته است که با اسلام تقابل داریم، علاوه بر آن بارها تاکید کرده است که ما با ایدئولوژی اسلام مشکل داریم، بنابراین چطور کسانی در داخل این موضوع مهم را درک نکردهاند؟
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی به جنایات اخیر داعش در کشورهای اسلامی اشاره کرد و گفت: داعش کار گسترده و عمیق ضد فرهنگی در کشورهای اسلامی انجام میدهد، ما امروزه با این خطر مواجهیم که اعتقادات مردم مسلمان نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از نقاط جهان اسلام مورد تهاجم قرار گرفته است.
حبیبی اضافه کرد: ما در موضوعات فرهنگی کمبود اسناد نداریم، بلکه چشم انداز ۲۰ سالهای داریم که بایستی در این چشم انداز به مقوله فرهنگ توجه ویژهای میشد.
عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به اینکه ما در کشور نقشه مهندسی فرهنگی داریم، افزود: هرکسی که در کشور کار فرهنگی میکند، باید با انطباق کار خود با مهندسی فرهنگی در کشور انجام دهد و در واقع متولیان فرهنگ بایستی برنامه مهندسی فرهنگ در کشور را درک کرده باشند، البته متاسفانه نقشه مهندسی فرهنگی هم در دولتهای گذشته و هم در دولت کنونی آنچنان که باید مورد توجه نبوده است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با طرح این سوال که دستگاههای متولی فرهنگ بایستی پاسخگو باشند که در اجرای نقشه مهندسی چه نقشی داشتهاند، بیان داشت: معطل ماندن اجرای مصوبه فرهنگی در شورای انقلاب فرهنگی حدود ۱۰ سال پیش در طرح عفاف و حجاب ۳۰۰ و چند سهم در تبیین این طرح قانون تصویب شده که ۲۶ دستگاه متولی اجرای آن شدهاند، اما کدامشان و به چه میزان از این وظیفه را انجام دادهاند، بنابراین برخی دستگاههای متولی در این رابطه مردود شدند و بایستی توجه جدی و جدیدی مبذول شود.
وی با تاکید بر اینکه رعایت اخلاق سیاسی از ضروریات کشور است، اظهار داشت: زمانی که نخبگان سیاسی وارد دستگاههای قانونی میشوند، اگر اخلاق را رعایت کنند، در موضوع امنیت و دفاع ملی دچار اشکال نخواهیم شد، البته این بداخلاقیها در شکل بسیار زشت و خطرناکی در فتنه ۸۸ بروز کرد.
حبیبی به سند تحول بنیادین که متولی آن آموزش و پرورش بود اشاره کرد و گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش چه میزان موارد تصویب شده اجرایی شد، مواردی که رهبری معظم انقلاب و ملت طالب آن بودند. همچنین در مقالات دانشگاهی با توجه به داشتن چنین سندی کوتاهیهای سیاسی به عمل آمد.
حبیبی در ادامه به جنگ نرم دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره و تصریح کرد: دشمنان ما در جنگ نرم سالها علیه ما سلاحهای فرهنگی بکار گرفتهاند اما برخی مسئولان از این مسئله غافل هستند.
وی اضافه کرد: در جنگ نرم تغییر در باورها، تغییر در افکار مردم، تغییر در رفتار مردم و تغییر در ساختار فرهنگی تغییراتی پیش بینی شده در جامعه اسلامی ما بودند.
دبیرکل حزب موتلفه محدودکردن حق و باطل، ایجاد فتنههای رنگارنگ را از مواردی که در دستور کار دشمنان در جنگ نرم علیه ما بکار گرفتهاند، دانست و افزود: مهمترین ابزار آنها تخریب حق و باطل به ویژه در مواردی که تشخیص آن مشکل باشد بوده است، ابزاری که آنها در این جنگ علیه ما بکار گرفتهاند از فضای مجازی و اینترنتی، علم و فناوری، سازمانهای مردم نهاد تا دیپلماسی و هنر به اندازه کافی بوده است.
حبیبی در ادامه به بیان نکاتی در رابطه با موضع حزب موتلفه اسلامی با دولت یازدهم پرداخت و اظهار داشت: حزب موتلفه اسلامی بنای خود را بر حمایت از دولت یازدهم قرار داده است و ما معتقدیم که دولتی که رئیس جمهور آن از سوی مقام معظم رهبری تنفیذ میشود، همه موظف به پشتیبانی از وی هستیم.
وی چارچوب حزب موتلفه در پشتیبانی از دولت یازدهم را نقد منصفانه، حمایت حکیمانه، رصد هوشمندانه و همکاری با دولت یازدهم عنوان کرد و گفت: از ما نباید انتظار داشت که مانند برخی گروهها در تقابل با دولت یازدهم باشیم، چرا که عدهای بیچون و چرا مداح دولت هستند و عدهای بیچون و چرا در حال چوب لای چرخ گذاشتن و عدهای کاری به کار دولت ندارند، اما ما جزء گروه چهارم هستیم که معتقد به پشتیبانی اصیل از دولت است.
حبیبی پشتیبانی اصیل دولت بودن را اینگونه تعریف کرد که؛ از دولت حمایت و
پشتیبانی میکنیم اما هیچگاه حق انتقاد از آن را از خود سلب نمیکنیم
حبیبی
با بیان اینکه عدهای میخواهند صورت مسئله فتنه ۸۸ را پاک کنند گفت: فتنه
۸۸ درست پس از ۱۰ سال از فتنه ۷۸ در کشور شکل گرفت و تجربه ناموفق سال ۷۸
در سال ۸۸ بار دیگر بکار گرفته شد.
وی تاکید کرد: اگر فتنه ۸۸ در
محدوده رقابت نامزدها خلاصه شود، بزرگترین اشتباه است، چرا که این فتنه
با هدف براندازی جمهوری اسلامی شکل گرفت و تمام اقدامات براندازی که در
انقلابهای نارنجی بکار گرفته میشود در این فتنه بکار گرفته شد، تنها
تفاوت آن رنگ سبز آن به جای نارنجی بود، اما آیا با جمع شدن و حضور خیابانی
و فتنه گران فتنه به طور کلی جمع شده است؟
وی ادامه داد:
معتقدیم تا زمانی که نظام جمهوری اسلامی بر ارزشهای خود پایبند است باید
منتظر فتنههای آینده نیز باشیم، اگر غفلتی صورت بگیرد به ضرر کل مردم و
انقلاب خواهد بود.
دبیرکل حزب موتلفه در ادامه به اتفاقات دولت
یازدهم اشاره کرد و اظهار داشت: ما معتقدیم کفه اصلاح طلبان بسیار سنگینتر
از اصولگرایان بود اما توصیه میکنیم که از ورود فتنه گران به
دولت جلوگیری کنند که البته این مورد هم بسیار رعایت نشده است.
حبیبی
در پایان گریزی به مسائل اقتصادی در کشور زد و افزود: مهمترین مسئله در
اقتصاد مقابله با کسری بودجه است، چرا کهبسیاری از تبعات سوء از اقتصاد
ناشی از همین امر است، دولت بایستی با کمک مردم با نگاه داخلی و توسعه
صادرات سرمایه گذاری کند. در این مورد اگر قانونگرایی مورد خدشه وارد شود
انجام تحول اقتصادی غیر ممکن میشود.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی
با بیان اینکه مقابله و ریشه کن کردن فساد اقتصادی اگر صورت نگیرد اقتصاد
مقاومتی محقق نخواهد شد، خاطرنشان کرد: در امور اقتصادی کارها بایستی به
مردم واگذار شود و سیاست گذارها آن را کنترل کنند. معتقدیم این کنترل
تاکنون عملیاتی نشده است.
انتهای پیام/