یحیی نقی زاده محجوب رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل در گفتگو با
خبرنگار میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران گفت: جشنوارهی ملی غذاهای سنتی اقوام ایرانی به منظور شناسایی، معرفی، مستند سازی و بهرهبردای از غذاهای سنتی و بومی مناطق مختلف کشور و ترویج و توسعه ی غذاهای سالم در مراکز پذیرایی و هتلها از فردا به مدت سه روز در پارک ایلر باغی شهر خلخال برگزار میشود.
وی افزود: در این جشنواره بیست استان کشور غذاهای محلی و سنتی خودشان را در 51 غرفه ارائه میکنند.
نقی زادهی محجوب تصریح کرد: بیش از 80 نوع غذا از استانهای مختلف در این جشنواره به صورت زنده برای مردم طبخ میشود.
رئیس میراث فرهنگی استان اردبیل اظهار داشت: استان اردبیل نیز در شش غرفه غذاهای محلی و سنتی خود همچون آش دوغ، پیچاق قیمه، آش میوه، آش نسترن، قره حلوا(حلوا سیاه)و.... ارائه میدهد.
وی ادامه داد: در این جشنواره اقوام مختلف با پوششهای محلی و در سیاه چادرها غذاهای سنتی را طبخ خواهند کرد همچنین موسیقی محلی نیز اجرا خواهد شد.
گفتنی است؛ جشنوارهی ملی غذاهای سنتی اقوام ایرانی ساعت17 روز 15 مرداد با حضور مسئولان و هنرمندان آغاز و تا 17 مرداد در پارک ایلر باغی خلخال ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام /