کم خونی، به خصوص از نوع فقر آهن، عارضه نسبتا شایعی است که در صورت تشخیص به موقع، به راحتی قابل درمان است. تغذیه مناسب مهمترین نکته در درمان کم خونی و جلوگیری از بروز آن است.

غلامرضا کرد افشاری، متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کم خونی مشکلی است که با رنگ پریدگی در ظاهر شخص، به سرعت قابل تشخیص است. بهترین روش برای درمان کم خونی فقر آهن، تغذیه درست و اصولی و استفاده از مواد غذایی است که حاوی آهن بوده و در خون سازی بدن مشارکت دارند.

کرد افشاری، در ادامه بیان کرد: مویز بسیار برای رفع کم خونی مفید است. همچنین مصرف شربت سرکه شیره هم بی تاثیر نیست. پروتئین‌ها منابع غنی آهن هستند. پختن و استفاده از عصاره انواع گوشت‌ها، برای رفع مشکل کم خونی بسیار مفید است.

وی در پایان تاکید کرد: مصرف آب انار، آب هویج، شیر به همراه شیره انگور، عسل، زیره سیاه، کرفس، تخم شربتی، سیاه دانه و... از دیگر مواد غذایی مفید و خون ساز برای بدن محسوب می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار