رئیس جهاد کشاورزی شهرستان بروجن گفت: به طور میانگین سالانه یک هزار و 200 تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید می شود.
روح اله معتمدی افزود: هم اکنون شش واحد تولیدی قارچ صنعتی و 20 واحد تولیدی قارچ خانگی در این شهرستان فعال است .
وی اظهار داشت: دو واحد صنعتی تولید قارچ با ظرفیت تولید 400 تن قارچ تکمه ای در سال، تا پایان سال جاری در شهرستان بروجن به بهره برداری می رسد .
معتمدی خاطرنشان کرد: گذراندن آموزش و دوره های عملی و صدور کارت شناسایی تولید این محصول در واحد های کوچک مستلزم تولید میانگین قابل قبول 25 درصد در متر مربع است .
40 درصد جمعیت شهرستان بروجن در بخش کشاورزی فعال اند .
مرکز شهرستان بروجن در فاصله حدود 60 کیلومتری مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.