اصفهان/

تولید 350 تن پیاز زعفران در نطنز

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان نطنز گفت: از سطح زیرکشت 170 هکتار زعفران در نطنز، 350 تن پیاز زعفران تولید می‌شود.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،عبدالرضا مهدی‌بادی در خصوص کشت زعفران در شهرستان نطنز اظهار کرد: سطح زیرکشت زعفران در شهرستان نطنز 170 هکتار است که پیش‌بینی می‌شود 350 تن پیاز زعفران از این میزان سطح زیرکشت برداشت شود.

وی افزود: امسال پیش‌بینی می‌شود سطح زیرکشت زعفران در این شهرستان نسبت به سال‌های گذشته 10 درصد افزایش داشته باشد.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان نطنز تصریح کرد: به منظور جوان‌سازی مزارع کشت زعفران، امسال حدود 20 هکتار از پیازهای مزارع قدیمی که هفت سال به بالا داشته‌اند، از زمین خارج می‌شود.

وی با بیان اینکه تولید زعفران در شهرستان مازاد مصرف استان است، اضافه کرد: میزان پیاز زعفران تولید شده در شهرستان نطنز، علاوه بر تامین پیاز مورد نیاز متقاضیان شهرستان نطنز به شهرستان‌ها و استان‌های مجاور نیز ارسال می‌شود که منبع درآمدی برای کشاورزان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/م
برچسب ها: اصفهان ، زعفران ، نطنز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.