زندگی در آرامش و به دور از خشم و تنش برای هر فردی مطلوب است ولی حتی آرام‌ترین مردم هم در طی زندگی دچار خشم و عصبانیت می‌شوند دانستن راهکارهای عملی و علمی برای کنترل خشم می‌تواند بسیار مفید و کمک کننده باشد.

مهدی روایی روانشناس و عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم شناختی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اولین و مهمترین نکته که در دستورات دینی ما مسلمانان هم نسبت به آن توصیه شده ذکر گفتن و سکوت کردن است هر چند در حالت خشم سکوت کردن بسیار دشوار به نظر می‌رسد ولی با کمی تمرین می‌توان به این مهم دست یافت و با این روش طرف مقابل را هم که ممکن است خشمگین باشد دعوت به آرامش کرد.

وی ادامه داد: دومین تکنیک، ترک موقعیت و عوض کردن محلی است که ما  را دچار خشم کرده است. نکته سوم اینکه در هنگام خشم نفس عمیق بکشید و آن را چند بار تکرار کنید. چهارمین نکته لمس کردن و گرفتن دست نزدیکان و عزیزان و کسانی که حضورشان باعث آرامش ما می‌شود، است.

روایی در پایان گفت: گفتگوی ذهنی با خود و این باور در ذهن که همه مجبور نیستند طبق استانداردهای ما عمل کنند موجب می‌شود که خود را برای مواجهه با افرادی که هم‌ نظر و همفکر با ما نیستند آماده کنیم و با قرارگرفتن در این موقعیت‌ها آستانه خشم ما کاهش یابد.

انتهای پیام/
برچسب ها: خشونت ، کنترل ، آرامش ، سکوت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار