وی افزود: انسان پس از یک ماه تمرین دعا، مناجات و ارتباط خدا، لایه های کدورت، کینه، شرک، ریا و جهالت را از چهره خود پاک می کند و هنگامی که این ماه شریف به پایان می رسد این انسان پاک شده و فطرت شسته شده از همه بدی ها به فطرت خدایی تبدیل می شود.
امام جمعه موقت قزوین گفت: در چنین حالتی انسان به فطرت خود بازمی گردد و عید به معنای بازگشت به فطرت الهی است و به همین دلیل مردم مسلمان جشن می گیرند.
عابدینی خاطرنشان کرد: انسانی که به این زیبایی فطرت خود را الهی می کند در همه زمینه های اخلاقی، خانوادگی، اجتماعی و در عرصه های اعتقادی انسان دیگری شده است و در عرصه اعتقادات با شفافیت و نورانیت بیشتری خداوند را ملاقات می کند.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه های استان قزوین عنوان کرد: انسان در مسیر بندگی با شوق و ذوق بیشتری به عبادت و قرآن روی می آورد و همین انسان در عرصه ارتباطات انسانی- اجتماعی به بسیاری از مسایل که در گذشته نسبت به پرداختن آن غافل بود می پردازد.
وی افزود: انسانی که به فطرت الهی باز می گردد هرگز راضی نمی شود که دلی را برنجاند، به کسی ستم کند و حتی راضی نمی شود که ستم کردن را مشاهده کند، یعنی در مسئله غزه و داعش، ناهنجاری های صهیونیست مسلمانان را رنج می دهد و احساس رسالت در قبال مظلومان می کند.
عابدینی اظهار کرد: انسانی که به فطرت الهی بازگشته انسانی است که تولد دوباره یافته است، یعنی هنگامی که عید فطر فرا می رسد هر انسانی که آداب ماه رمضان و آموزه های قرآنی را پشت سر گذاشته است انسانی است که در حقیقت شاهد ولادت دوباره خود است.