‌معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: عامل اصلی مسمومیت اهالی روستای قلعه خان در شب قدر آلودگی میکروبی گوشت و برنج مصرف شده بوده است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،دکتر نادر نیک پرست، با اشاره به اینکه این افراد به هنگام سحر، غذای چلو گوشت مصرف کرده بودند، افزود: گوشت و برنج مصرف شده به میکروب باسیلوس سروکوس و ای کلای آلوده بوده است.

وی ادامه داد: البته شرایط پخت گوشت و برنج نیز نامناسب بوده است.

نیک پرست اظهار کرد: البته آب مصرف شده نیز مورد تایید این دانشگاه نبوده و از یکی از چاه‌های اطراف تامین شده و در پخت غذا و برای شرب نیز استفاده شده بود.

‌انتهای پیام/م
برچسب ها: مسمومیت ، بجنورد ، قدر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.