به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، محمود گودرزی با اشاره به اینکه امور جوانان باید ارتقای جایگاه پیدا کند و تقویت شود، همچنین مدیریت امور جوانان باید حاکمیتی باشد یا دولتی، گفت: کار جوانان اجرایی است. در بخش سیاستگذاری کار با دولت است. اما اگر مجلس قوانین را تایید و تصویب کند هر سه قوه باید درگیر آن باشند. منتها عملیات اصلی در حوزه قوه مجریه است و باید آنجا انجام شود.
گودرزی تصریح کرد: امور جوانان می تواند به صورت سازمانی به سبک سازمان جوانان سابق شکل بگیرد یا در همین وزارت ورزش همراه با تقویت جایگاه باشد که از معاونت به قائم مقامی وزیر در امور جوانان برسد.
وزیر ورزش و جوانان درباره شورای راهبردی امور جوانان نیز گفت: در شورای راهبردی قرار شده ادغام را آسیب شناسی کنند و آن وقت خروجی این جلسه اگر بر تداوم این ادغام بود، آن را ادامه میدهیم و اسناد بالادستی، سیاستهای دولت، مجلس و حاکمیت را هم نگاه میکنیم.
وی افزود: اگر نظر این شورا بر تفکیک بود باید راهکارهای قانونی کردن، لغو قانون قبلی و آماده کردن لایحه جدیدی برای تفکیک را بنویسیم و از طریق دولت تقدیم مجلس کنیم.
گودرزی با اشاره بر نظر اعضای شورا درباره تفکیک یا ادغام ورزش و جوانان اظهار داشت: رویکرد عموما بر تفکیک است. براساس رایزنی ها و نقطه نظرات، مجموعه روشنفکران این حوزه به این نتیجه رسیدند که این ادغام، اقدام صحیحی نبوده چرا که ورزش مقوله و مفهومی است با ویژگیهای خودش و جوان مسائل و محتوایی کاملا متفاوت دارد. در نتیجه باید این دو حوزه از هم تفکیک شوند. این رویکرد نسبتا غالب اعضای شورا است. حالا اینکه در انتها چه نتیجه ای استخراج شود، باید تحمل کنیم و ببینیم. فکر می کنیم دو یا سه جلسه دیگر نتیجه گرفته شود.
وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: با بعضی از مجلسی ها هم که صحبت کردم، بعضا تایید و تاکید داشتند که این ادغام شتاب زده بوده است. باید بررسی شود. نمی دانم کار ادغام با مطالعات قبلی و میدانی و بررسی علمی انجام شده یا شتاب زده و براساس رفتارهای سیاسی بوده؛ اما محصولش را که بررسی می کنم می گویم احتمالا مطالعه نشده است. اگر مطالعه شده بود، با توجه به رویکرد عمومی که می بینم، اتفاق نمی افتاد. پس احتمال می دهم که مطالعه نشده یا حداقل نظر کارشناسان و صاحبنظران و متخصصین گرفته نشده است. اما باید تفکیک را مجددا بررسی کنیم و با همان شتاب زدگی و بی مطالعگی به سمت انتزاع مجدد نبریم که پسندیده نیست.
وی اعضای شورای راهبردی را گزیده ای از مجموعه کسانی دانست که در این حوزه صاحب نظر هستند و گفت: از این جمع دعوت کردیم تا با تجمیع نظر خبرگان به این نتیجه برسیم که آیا این تفکیک مفید است یا نیست. به نفع مجموعه هست یا خیر. آن وقت نتیجه را عملیاتی می کنیم.
انتهای پیام/