فرمانده يگان حفاظت میراث فرهنگی با جرم خرید و فروش اشیاء تاریخی، گفت:پیامک‌های خرید و فروش اشیای تاریخی از روش‌های کلاهبرداری است وهموطنان باید با هوشیاری مراقب باشند فریب افراد سودجو را نخورند.

به گزارش حوزه میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میرا ث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سرهنگ "محمد كربلایی" با اشاره به اطلاع‌رسانی مکرر نیروی انتظامی مبنی بر هوشیاری مردم در مقابل ترفندهای افراد سودجو گفت: ارسال پیامک‌های حاوی متن آگهی فروش اموال تاریخی، فرهنگی و یا صفحات فضای مجازی در این خصوص از روش‌های کلاهبرداری است که در سالهای قبل هم مشکلات بسیاری را برای هموطنان ایجاد کرده است.
وی با هشدار نسبت به هوشیاری افراد در مقابل این ترفند کلاهبرداران، افزود: هموطنان باید با حفظ هوشیاری کامل، فریب افراد سودجو را نخورند تا در دام این کلاهبرداری گرفتار نشوند.

سرهنگ کربلائی با بیان اینکه برقراری ارتباط با هرگونه اقدامات مربوط به خرید و فروش آثار تاریخی، جرم محسوب می‌شود، تصریح کرد: تجربیات و پرونده‌های پیشین نشان داده که در اکثر مواقع، اشیاء مورد معامله فاقد ارزش تاریخی بوده و جاعلان با سوء استفاده از عدم آگاهی افراد، اشیاء تاریخی تقلبی را با قیمت گزاف به فروش رسانده‌اند.

فرمانده یگان حفاظت یادآور شد: با توجه به وظائف ذاتی یگان حفاظت، تحقیقات و اقدامات لازم برای جلوگیری از بروز هرگونه جرم علیه مواریث فرهنگی تاریخی در دستور كار قرار گرفته است و یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی با اقتدار و هوشیاری كامل با این قبیل سوداگران فرهنگی برخورد جدی می‌کند.

وی در پایان از همكاری هم میهنان درامر خطیر حفاظت از میراث تاریخی، فرهنگی، تقدیر کرد و افزود :هموطنان و دوستداران میراث فرهنگی می‌توانند هرگونه اطلاعات و گزارش جرائم علیه مواریث فرهنگی را به شماره تلفن 22751214-021( به صورت شبانه‌روز) برای پیگیری و رسیدگی به یگان فرماندهی سازمان میراث فرهنگی اطلاع دهند.


انتهای پیام/ اس


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار