اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: یکی از بهترین ترکیبات موجود در زرشک، ویتامین ب فراوان است که در پیشگیری از سرماخوردگی نقش مهمی دارد.
وی افزود: جویدن برگ زرشک باعث محکم شدن لثه و دندان می شود.
نقشی ادامه داد: وجود اسیدهای آلی فراوان در زرشک که سبب مزه ترش آن میشوند، میتواند در جذب آهن نقش بسزایی داشته باشد.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گیاه زرشک دارای آلکالوئیدی است به نام بِربِرین که تلخ مزه است.
وی اظهار داشت: آهن موجود در زرشک قابل توجه بوده و از سایر ویتامینهای موجود در این میوه میتوان به ویتامینهای گروه ب بخصوص ویتامین ب1 و ب2 اشاره کرد که ویتامین ب1 یا تیامین میتواند عوارض عصبی و حتی پرخاشگری را بهبود بخشد.