ما برای" ادبیات مقاومت" به عنوان مولود ادبیات معاصر که امروزه به دنبال پدرش می‌گردد،‌ برنامه خاصی نداریم.

اکبر صحرایی،‌ نویسنده در گفتگو با خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگارانگفت: ما بر روی کلیت ادبیات دفاع مقدس و مقاومت که شامل فضای خارج از کشور می‌شود هم مانند سایر حوزه‌های ادبی متولد شده در قالب کلی ادبیات معاصر برنامه خاصی نداریم.
 
وی افزود: مشکل ما در حوزه ادبیات مقاومت و روز قدس این بوده که در حال حاضر که هنوز مسائل درگیر با ریشه حل نشده هر چه شاخه اضافه کنیم مشکلی حل نخواهد شد و این مشکل تنها مختص به ادبیات مقاومت نبوده و همه ادبیات معاصر را مبتلا کرده است.
 
این نویسنده بیان کرد: امروزه ادبیات مقاومت یک متولی، متصدی و هماهنگ کننده را می‌خواهد که حکم پدری را برای فضای ادبیات معاصر پیدا کرده و یک انسجام تشکیلاتی را برای این دوره از ادبیات کشورمان شکل می‌دهد.
 
به گفته صحرایی،‌حوزه داستانی ادبیات معاصر برخلاف حوزه شعر آن انسجام تشکیلاتی نیافته و حتی بنیاد داستانی ایرانیان هم که تا به امروز تا اندازه‌ای در جهت انسجام ادبیات داستانی گام برداشته به یکباره تبدیل به بنیاد شعر و داستان ایران شده تا شعر هم با وجود انسجام تشکیلاتی ویژه خود در خارج از چهارچوب این بنیاد سهمی از ماحصل فعالیت‌های آن داشته باشد.
 
این نویسنده در ادامه با تاکید بر وجود بهانه‌هایی مبنی بر نبود سوژه‌های ناب برای تقویت حوزه ادبی مقاومت، اظهار داشت: پیدا کردن سوژه‌های ادبی داغ در حوزه مقاومت با توجه به سر برآوردن گروهک‌هایی تروریستی چون "داعش"و وجود سوژه‌های بکر دشوار نیست اما ما در حال حاضر فاقد برنامه هستیم و هنوز در حوزه مقاومت نویسندگان خود را نمی‌شناسیم.
 
گفتنی است، که بنابر گفته‌های "صحرایی" در ده ساله اخیر نویسندگان حوزه مقاومت در هیچ جا گرد هم جمع نشده‌اند تا ما بتوانیم فعالان خود در این حوزه‌ها را بشناسیم.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار