حسین ابراهیمی مقدم در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران خبر گفت:کودکان در هر سنس به هنگام جدایی والدین از یکدیگر نمیتوانند عصبانیت و خشم خودرا از آنجه روی داده است مخفی کنند در این میان همسران هم که قصد دارند از یکدیگر جدا شوند باید علاوه بر آنکه با مشکلات روحب و روانی ناشی از این اتفاق دستو پنجه نرم کنند به بچهها نیز کمک کنند تا بتوانند بهتر این شرایط را درک و سپری کنند.
وی افزود: آنچه پذیرش اینواقعیت تلخ را برای کودک آسانتر می کند مدیریت صحیح رویداد ها از سوی والدین است. اگرچه طلاق آخرین مرحله از به بن بست رسیدن زندگی مشترک است اما باز هم بسیاری از خانوادهها با آت درگیر هستند.بسیاری از والدین نمیدانند که چگونگی کنار آمدن با طلاق بر زندگی کودک تاثیر میگذارد.
ابراهیمی مقدم صریح کرد: والدین به هنگام سخن گفتناز طلاق بهتر است با آمادگی هر چه بیشتر با بچه ها در این مورد روبهرو شوند در درجه اول باید در گفتگو با کودک باید حقیقت را بگویند کودک باید بداند چرا والدین از هم جدا میشوند باید به آنها بفهمانیم با اینکه از همسرتان جدا شدید کودک را دوست دارید .
وی در پایان خاطر نشان کرد:بیتوجهی یا بیش از حد به کودکی که والدینش از هم جدا شده اند به یک اندازه آسیب زاست گاهی خانواده ها واقعه ی تلخ طلاق را به صورت افراطی دربارهی کودک جبران مممی کنند در صورتی که باید کودک را با شرایط و وضعیت واقعی دلتنگی افسردگی و ناراحتی ناشی ازآن همواره کرد نه این که توجه او را معطوف به چیز دیگری کرد.
انتهای پیام/