خلیل صداقت پیشه متخصص پوست و مو در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: رفع عرق یک پدیده فیزیولوژیکی بوده که منجر به دفع سموم از بدن می شود، در صورتیکه کل بدن خود عرق کند باید از نظر تیروئید بررسی شود اما اگر بعضی از قسمتهای بدن عرق کند، ممکن است تعداد غدد عرقی در آن ناحیهها بیش از اندازه باشند، این افراد یک مسیر تعریق اضافی علاوه بر مسیر تعریق معمولی همه افراد دارند که در اثر هیجانات، اضطراب، استرس و فشارهای روانی ایجاد شده و تشدید میشوند و ارتباطی با گرما ندارد.
وی اظهار داشت: غدد عرق در سطح بدن و نواحی دیگری چون کف دست، کف پا و زیربغل ترشح میشوند،در صورتیکه دست و پاهای برخی از اشخاص به طور مداوم شروع به عرق ریزی می کند اگر عامل تیروئید نباشد بیش از حد فعال بودن غدد عرقی یا به علت تحریک عصبی یا عوامل محیطی و شرایط فیزیکی مانند گرما به صورت مکانیزم دفاعی در بدن ایجاد می شوند.
وی خاطر نشان کرد: تعریق دست منجر به بیماری خاصی نمیشود، فقط در فرد به عنوان یک عامل مزاحم بوده که وی را مورد آزار و اذیت قرار می دهد و با کسی نمیتواند ارتباط برقرار کند.
صداقت پیشه گفت:بوی بد تعریق پا میتواند به دلایلی چون وجود قارچ، بیش از حد فعال بودن تعداد هورمون ها باشند که این عوامل باید مورد بررسی قرار گیرند، این افراد باید از جوراب ها و پیراهنهای پنبهای استفاده کنند.
وی تصریح کرد: در افرادی که بیش از حد تعریق می کنند برای رفع بودی بد ناشی از آن به مصرف موضعی برخی داروها، استفاده از پودرهای خاصی که در الکل حل شده که باید محلهای تعریق را آغشته کرد و همچنین تزریق بوتاکس اشاره کرد، پزشکان متخصص می توانند با جراحی مسیر عصب غیر عادی را قطع کنند که در این صورت مشکل بیمار به کلی از بین میرود.
انتهای پیام/