در کنار توسعه بیمه در روستاها می‌توان با خریدهای تضمینی و ارائه آموزشهای فنی و حرفه‌ای زمینه ماندگار روستائیان را در روستاها فراهم و از مهاجرت آنها جلوگیری کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران  به دلیل مشکلات معیشتی فراوانی که به دلیل رشد بیکاری در جوامع روستایی کشورمان ایجاد شده است با مهاجرت روز افزون روستاییان به شهرها مواجه هستیم به طوری که افراد بدون در نظر گرفتن شأن و منزلت انسانی خود و بی هیچ پشتوانه‌ای به امید دستیابی وضعیت معیشتی بهتر به سوی شهرها سرازیر می‌شوند. 

این گزارش می‌افزاید از جمله آثار این گونه مهاجرت‌ها مشاغل کاذب در سطح شهرها است از این و ضروری است تا مسئولان کشور بیش از پیش به این پدیده نامناسب و آثار مخرب آن توجه کرده و با اخذ سیاست‌های خاص در جهت ارتقای کیفیت زندگی در روستاها اقدام و امید به زندگی روستائیان را افزایش دهند. 

در این راستا طی چند سال اخیر توجه به این امر با راه اندازی صندوق بیمه اجتماعی روستائیان،‌ کشاورزان و عشایر، در دستور کار قرار گرفته است که به نوبه خود می‌تواند با توسعه فرهنگ بیمه‌ای در این مناطق کمک‌های شایانی به بهبود کیفیت زندگی این افراد کند. 

این گزارش می‌افزاید سید حمید کلانتری مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر نیز علل عمده مهاجرت روستائیان به شهرها را کمبود امکانات رفاهی و نبود اشتغال می‌دادند و معتقد است با توسعه بیمه در روستاها امید به زندگی در روستاها افزایش پیدا می‌کند. 

بنا به گفته‌ی کلانتری روستائیان با بیمه شدن به کار کشاورزی علاقمند می‌شوند و در واقع رونق اشتغال در این مناطق با محقق شدن طرح بیمه در روستاها شکل می‌گیرد. 

براساس این گزارش از سوی مدیر عامل این صندوق بیمه چنین درخواستی از دولت مطرح شده مبنی بر اینکه با حمایت‌های خود و اختصاص تسهیلات بانکی ظرفیت انتقال در روستاها بالا رود چرا که با افزایش اشتغال کنترل جمعیت روستاها نیز بسیار راحت تر خواهد بود. 

گفتنی است؛ مهاجرت همواره به عنوان یک پدیده چند بعدی مطرح است و تنها بیمه بر آن تأثیر نمی‌گذارد بلکه عواملی چون خریدهای تضمینی، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و ارتقای مهاجرت نیز می‌تواند زمینه ماندگاری روستائیان در روستاها را فراهم کند.  
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار