نرخ تعرفه خدمات کارگزاری صندوق‌های پژوهش و فناوری پس از تصویب هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی از سوی رئیس هیات عامل و رئیس صندوق ابلاغ شد.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نرخ تعرفه خدمات کارگزاری صندوق‌های پژوهش و فناوری با تصویب هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی از سوی رئیس هیات عامل و رئیس صندوق ابلاغ شد. این تعرفه با توجه به تصویب دستورالعمل های نوع 1 و 2 همکاری با صندوق‌های عامل توسط صندوق نوآوری و شکوفایی تایید و نرخ تعرفه خدمات کارگزاری صندوق براساس رویه‌های مصوب معاونت برنامه ریزی و مدیریت راهبردی رئیس جمهور که در سایر نهادها و سازمان‌های مرتبط معمول می باشد، به تصویب رسیده است.

براساس این گزارش، علاوه برآنکه صندوق ها مجموع حق الزحمه عاملیت در موضوعات ارزیابی، نظارت و عملیات مالی را دریافت می نمایند، می توانند ما به التفاوت آن تا 3% (به عنوان حداکثر هزینه کارگزاری) را در قالب حداکثر پاداش ریسک قابل اعطا و برمبنای کیفیت و کارایی خود دریافت نمایند و کلیه هزینه‌ها نیز براساس درصدی از مجموع تسهیلات سرمایه‌گذاری ثابت و سرمایه درگردش محاسبه خواهد شد.

صندوق نوآوری و شکوفایی براساس قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوریها و اختراعات مصوب مجلس شورای اسلامی و به منظور کمک به تحقق و توسعه اقتصاد دانش بنیان، تکمیل زنجیره ایده تا بازار و تجاری سازی نوآوری ها، دستاوردهای پژوهشی و اختراعات و کاربردی نمودن دانش از طریق ارایه کمک ها و خدمات مالی و پشتیبانی به شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان تاسیس و اعضای هیات عامل آن با حکم رئیس جمهور منصوب شده اند.

تعیین شیوه‌ همکاری با صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی 
به منظور مشخص شدن شیوه های همکاری صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی و صندوق نوآوری و شکوفایی، دستورالعمل اجرایی تبصره1 ماده 5 قانون شرکت‌های دانش‌بنیان در 9 ماده به تصویب هیأت‌عامل صندوق نوآوری و شکوفایی رسید.

صندوق نوآوری و شکوفایی که براساس ماده 5 قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات تاسیس شده است، این دستورالعمل را به منظور گسترش همکاری با صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی، به عنوان صندوق همکار، جهت انجام فعالیت‌های پیش بینی شده در قانون شرکت‌های دانش‌بنیان و اساسنامه خود تصویب کرده است.

این دستورالعمل که در هیأت عامل صندوق تصویب و از سوی ریاست هیأت عامل و رئیس صندوق برای اجرا ابلاغ شده‌ است، به صندوق شکوفایی و نوآوری اجازه می دهد از امکانات و توانایی های صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی که براساس موضوع ماده 45 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در استانهای مختلف تأسیس شده اند، استفاده نماید.

براساس این گزارش صندوق نوآوری وشکوفائی با تصویب این دستورالعمل خود را موظف دانسته، این تعاملات را به گونه‌ای راهبری نماید که ضمن توانمندسازی صندوق‌های پژوهش و فناوری، اطمینان حاصل گردد که صندوق‌های مزبور ضمن رعایت قوانین و مقررات حاکم بر منابع مالی صندوق نوآوری و شکوفایی، در ارائه خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان حداکثر تلاش خویش را بکار گیرند.

مطابق این دستورالعمل همکاری؛ صندوق نوآوری و شکوفایی با صندوق های پژوهش و فناوری غیردولتی در زمینه های عاملیت مالی، عاملیت ارزیابی، عاملیت نظارت، ارائه تسهیلات به منظور توسعه خدمات خود یا انجام سرمایه گذاری خطر پذیر و مشارکت در سرمایه گذاری خواهد بود.

براساس این مصوبه صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن ایجاد بانک اطلاعاتی کامل از عملکرد صندوق‌های مزبور ، دستورالعمل رتبه‌بندی آنها را برای توسعه فعالیت‌های فی مابین تنظیم خواهد کرد و در عین حال حجم عاملیت مالی واگذار شده به صندوق‌های پژوهش و فناوری را متناسب با عملکرد، سرعت ارائه خدمات ورضایت مشتریان توسعه خواهد داد.

انتهای پیام/
برچسب ها: پژوهش ، فناوری ، نرخ تعرفه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.