به انگیزه جشنواره بین المللی فیلم مقاومت؛

جمشید مشایخی: وظیفه هنرمندان است که به کشتار مردم بی گناه غزه واکنش نشان دهند

این وظیفه اصلی این قشر از جامعه است که نسبت به کشتار های بیرحمانه همنوعانشان واکنش نشان دهند و از این جنایات ابراز تاسف و بیداد کنند

به گزارشخبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت؛ جمشید مشایخی ضمن استقبال از طرح تهیه نامه جمعی هنرمندان و سینماگران کشور خطاب به بان کی مون دبیرکل سازمان ملل که توسط جشنواره فیلم مقاومت صورت گفت : از آنجایی که هنرمندان واقعی قلبشان برای مردم می‌تپد، این وظیفه اصلی این قشر از جامعه است که نسبت به کشتار های بیرحمانه همنوعانشان واکنش نشان دهند و از این جنایات ابراز تاسف و بیداد کنند.
 
وی افزود: نه اینکه این مطلب منحصرا به اسرائیل بازگردد، بلکه هر کشوری که مردم بی گناه را آماج حمله ها و خواسته های خود قرار دهد باید با ابراز تنفر عمومی رو به رو شود.
 
این هنرمند پیشکسوت خاطرنشان ساخت: تصور اینکه بچه های کوچک و مادران بی پناهشان مورد حمله این ارتش اهریمنی قرار گرفته اند آدم را دیوانه می کند و سکوت هنرمندان در این مسئله اصلا جایز نیست.
 
وی تاکید کرد: حمله عراق به کشور ما هم نمونه ای از رفتارهای اهریمنی بود که هنوز هم هنرمندان به نسبت عمق فاجعه در آن سال ها ساکت نشسته اند و آنچنان که باید و شاید فیلم و سریالی درباره اش نمی سازند.
 
وی خاطرنشان کرد: این روزها مردم ما نشسته اند و سریال های مبتذل ترکیه ای را تماشا می کنند و در مقابل سریالی هم از طرف ما ساخته نمی شود که مردم با حقایق و ارزش هایی که لازم است آشنا کند و همه چیز طوری پیش می رود که انگار فیلمسازان ما خودشان ترجیح می دهند که مردم پای سریال های غربی بنشینند.
 
مشایخی معتقد است : هنر کاری دلی است و به سیاست ربطی ندارد و اگر تظاهر را کنار بگذاریم و با قلبمان به سراغ ساخت آثار ارزشی و اعتقادی برویم قطعا مردم را جلب خواهیم کرد.
 
وی درباره آثار مورد علاقه اش در سینمای دفاع مقدس به خبرنگار ما گفت: وقتی اثری دلی باشد و از عمق وجود به سراغ حقیقت برود قطعا اثرگذار خواهد شد مانند فیلم های ابراهیم حاتمی کیا در صورتی که اگر فیلم هایی بخواهد خودش را مطرح کند فایده ای ندارد.
 
جمشید مشایخی پس از 4دهه حضور در سینمای ایران پرده از گلایه ای قدیمی برداشت و گفت: من طرحی دفاع مقدسی دارم که 6سال است منتظر اقدام و مجوز مانده و با هیچ حمایتی از سوی دولت مواجه نشده است.
 
وی در خلاصه ای از این طرح گفت : ماجرای پسری ثروتمند و شاعر است که بدون اجازه پدرش به جنگ می رود و وصیت می کند اعضای بدنش را اهدا کنند و در شب اول عملیات اتفاقاتی رخ می دهد که مسیر داستان را عوض می کند.
 
شایان ذکر است؛ «انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس» با رویکرد مقاومت، بصیرت و شکوفایی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت را درگستره«سینمای ایران»و «سینمای بین‌الملل» در قالب بخش‌های مختلف فیلم های سینمایی، سینمایی ویدیویی، کوتاه، مستند، چشم‌انداز سینمای مقاومت ایران، نشست‌های تخصصی و بزرگداشت سینماگران عرصه انقلاب و دفاع مقدس و برنامه‌های جانبی همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس در ایران و چند کشور جهان برگزار می نماید.
 
اطلاعات تکمیلی در سایت جشنواره بین المللی فیلم مقاومت moqavematfilmfest.ir موجود است.

انتهای پیام/
برچسب ها: غزه ، هنرمندان ، کشتار ، عراق ، فیلم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار