به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ منصور کاشانی دندانپزشک و عضو بسیج جامعه پزشکی اصفهان در خصوص هزینههای بالای اقدامات دندانپزشکی و پوشش ضعیف بیمه در این قبیل خدمات گفت: تاکنون بیمهها نسبت به پوشش هزینههای دندانپزشکی اهتمام جدی نداشته اند و تنها حدود 2 تا 5 درصد از افرادی که به دندانپزشکیها مراجعه میکنند میتوانند از خدمات بیمهای به صورت مکمل استفاده کنند.
این دندانپزشک افزود: اگر بیمهها نسبت به مسئله درمان مربوط به دندانپزشکی فعال شوند، می توانند تا حدود زیادی در سطح بهداشت کل جامعه موثر باشند. یعنی چنانچه بتوان پوشش بیمهای را برای افراد زیر 12 سال به صورت جدی دنبال کرد و آن را جزو تعهدات دولت قرار داد.
مطب دندانپزشکی یک Day clinic است که همه روزه اعمال جراحی انجام میدهد
وی دندانپزشکی در ایران را پس از بیماری های قلبی و عروقی و سرطانها در مقام سوم گران بودن هزینه ها نامید و گفت: به خاطر گران بودن مواد و امکانات دندانپزشکی، خدمات رسانی در این زمینه گران است. یک مطب دندانپزشکی مانند یک Day clinic می باشد که همه روزه کار جراحی انجام می دهد. پس یک مطب دندانپزشکی به اندازه یک جراحی، هزینه مواد و امکانات دارد. مضاف براینکه بیماران دندانپزشکی مخصوصا کسانی که پوسیدگی وسیع و درمان ریشه دارند، زمان زیادی را برای درمان به خود اختصاص می دهند.
کاشانی متذکر شد: اکثر مواد و امکانات دندانپزشکی ایران از خارج از کشور تامین میشود و این درحالیست که امکان تولید ملزومات دندانپزشکی در ایران وجود دارد اما قیمت نهایی آن گرانتر از موادی است که از خارج میآید و عملا تمایل به تامین مواد از خارج است. برای مثال، آمالگامی که در کشور ما تولید می شود، با نمونه مشابهی که از استرالیا به ایران میآید و برند انگلیسی دارد، 2 تا 2/5 برابر تفاوت قیمت دارد.
انتهای پیام/