
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان.، دکتر مهدی حسینی افزود: با افزایش نظارتهای بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی در کشتارگاه ها و مراکز تهیه، توزیع و بسته بندی استان افزون بر یک میلیون و 749 هزار کیلوگرم گوشت قرمز گاو و گوساله در سه ماهه نخست سال تولید و به سایر استانها حمل شد.
وی ادامه داد: کارشناسان این اداره در راستای اهداف عالیه سازمانی ضمن اعمال ضوابط و مقررات بهداشتی بر تمامی مراحل ورود و قرنطینه های دامی، اقدام به معاینه بالینی دامها قبل و بعد از کشتار در کشتارگاه می کنند.
انتهای پیام /ب