سرپرست اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از افزایش 10 درصدی تولید گوشت قرمز در استان در سه ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان.، دکتر مهدی حسینی افزود: با افزایش نظارتهای بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی در کشتارگاه ها و مراکز تهیه، توزیع و بسته بندی استان افزون بر یک میلیون و 749 هزار کیلوگرم گوشت قرمز گاو و گوساله در سه ماهه نخست سال تولید و به سایر استانها حمل شد.

وی ادامه داد: کارشناسان این اداره در راستای اهداف عالیه سازمانی ضمن اعمال ضوابط و مقررات بهداشتی بر تمامی مراحل ورود و قرنطینه های دامی، اقدام به معاینه بالینی دامها قبل و بعد از کشتار در کشتارگاه می کنند.

  انتهای پیام /ب

برچسب ها: تولید ، گوشت ، قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.