سرپرست فرمانداری ریگان گفت: با مکانیزه شدن کشاورزی در ریگان توسعه اقتصادی این شهرستان رونق خاصی خواهد گرفت.

منصور حسین پور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان، با اشاره به وجود بافت شنی در ریگان، اجرای روشهای نوین آبیاری برای جلوگیری از هدر رفت آب را از اولویتها برشمرد و افزود:همچنین با اجرای لوله‌گذاری در کانال‌های آبرسانی سنتی، از هدررفت آب جلوگیری می‌شود.

حسین پور از اقدامات جهاد کشاورزی در زمینه جلوگیری از هدررفت آب را اجرای لوله‌گذاری در مزارع عنوان کرد و افزود: تاکنون 400 کیلومتر لوله‌گذاری در مزارع انجام و سبب جلوگیری از هدررفت 40 درصد آب شده است.

وی افزود: حدود 250 هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت محصولات زراعی و باغی شامل خرما، یونجه و مرکبات است و یونجه ریگانی از جمله محصولات با کیفیت و در شرق استان نمونه به شمار می رود.

وی گفت: با توجه به اینکه به فصل برداشت خرما در شهرستان ریگان نزدیک میشویم، برداشت خرما به صورت سنتی انجام می شود که در صورت مکانیزه شدن آن بر تولید این محصول افزوده خواهد شد.

سرپرست فرمانداری ریگان خاطرنشان کرد: برداشت خرما به صورت سنتی هزینه های تولید را بالا می برد وباعث کاهش درآمد می شود.

حسین پور یاد آور شد:به دلیل ارتفاع زیاد نخلها، 20تا 30 درصد محصول خرما از بین می رود ودر این راستا کشاورز متضرر می شود.

وی گفت: در این راستا مدیریت جهاد کشاورزی با در اختیار قرار دادن تسهیلات یارانه ای به کشاورزان برای خرید این وسایل در قالب شرکتهای مکانیزه کشاورزی اقدامات لازم را انجام خواهد داد .

سرپرست فرمانداری ریگان افزود: نخستین بار به صورت آزمایشی توسط یک شرکت و به وسیله دو دستگاه ماشین بالابر نخیلات در این شهرستان ، هرس درختان با موفقیت انجام شد که مورد استقبال کشاورزان قرار گرفت.

حسین پور افزود: سرمایه گذاران بخش خصوصی می توانند با مراجعه به جهاد کشاورزی از این تسهیلات استفاده وماشین آلات بالابر را خریداری کنند.

سالانه در این شهرستان بیش از 35هزار تن خرما تولید می شود. /س


برچسب ها: برداشت ، خرما ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.