شکوفه فروغی روانشناس در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: وقتی طلاق بین زوجین شک میآمیزد بیشتر افراد دچار تردید میشوند و با خود فکر میکنند آیا کاری را که انجام دادهاند دست بوده یا خیر؟ افراد وقتی از همسر خود جدا میشوند دچار احساسات چندگانگی میشوند.
گاهی اوقات احساس تأسف میکنند چون در دل خود این احساس را دارند که هنوز به جنبههایی از همسرشان علاقهمند هستند و با خود میاندیشند که شاید در تصمیمگیری برای طلاق عجله کردهاند.
وی در ادامه گفت: در دوران بعد از طلاق زنان در بیشتر مواقع دچار افسردگی میشوند چون نمیدانند چه وضعیتی در انتظار آنها است گرچه این حال برای مردان هم اتفاق میافتد.
ترس از آیندهی مبهم در بیشتر مواقع احساس آرامش به دست آمده برای زنان و مردان بعد از طلاق که گمان دارند از یک زندگی ناخوشایند رها شدهاند از بین میبرد.
وی در ادامه اظهار داشت: طلاق گرفتن در زندگی هر مرد و زنی یک جنبه منفی و ناراحت کننده است اما آنها باید سعی کنند عواقب تصمیمی را گرفتهاند بپذیرند و به تنها بودن عادت کنند و سعی کنند خودشان به تنهایی به کارهای خود رسیدگی کنند.
وی در ادامه بیان داشت: بعد از طلاق افراد احساسات شکنندهتری پیدا خواهند کرد و در روابطشان بدون فکر کردن ممکن است به سوی رابطهای قدم بردارند که با افکار عقایدشان و یا حتی خواستههای قلبیشان همخوانی نداشته باشد.
فروغی در ادامه افزود: زن و مردی که طلاق میگیرند حداقل تا یک سال پس از طلاق نباید به ازدواج مجدد فکر کنند زیرا در این زمان افراد تجربه شکست تلخ قبلی خود را وارد زندگی جدیدشان میکنند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: انتخاب بین ادامه زندگی مشترک ناخوشایند و طلاق گرفتن انتخاب بین بد و بدتر است پس اگر تصمیم گرفتیم که طلاق بگیریم باید خود را آماده عواقب سخت بعد از آن بکنیم بعد از طلاق حتی رفتار اطرافیانمان با ما عوض میشود پس بهتر است قبل از هر تصمیم عجولانهای خوب فکر کنیم و برای گرفتن یک تصمیم مناسب از راهنماییهای یک مشاور نیز استفاده کنیم.
انتهای پیام/