اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم است.
وی تشریح کرد: علاوه بر گوشت به، دانه آن نيز اثر شفابخشي براي التهابهاي دستگاه گوارش و مخاطها، سرفههاي خشک، سينه درد، تب و گرفتگي صدا دارد.
نقشی ادامه داد: دَم کرده برگ های به برای تسکین سرفه شهرت فراوان دارد.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: به سرشار از ويتامينهاي آ، ب، ث و همچنين قند و پکتین است.
وی اظهار داشت: دَم کرده گل و شکوفه به سردرد را برطرف میکند.