مطالعات جدید نشان می دهند کچاب می تواند نقش زیادی در جلوگیری از بروز سرطان در بدن داشته باشد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺩﺭ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﺷﺪ، ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺭﻗﯿﻖ ﺗﺮ ﺑﺎ ﻏﻠﻈﺘﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﺳﺲ ﺳﻮﯾﺎ ﯾﺎ ﺳﺲ  
ﻭﺭﭼﺴﺘﺮﺷﺎﯾﺮ ﺑﻮﺩﻧﺪ. 

ﮐﭽﺎﭖ ﮐﻪ ﭼﺎﺷﻨﯽ ﻣﻮﺭﺩ ﻋﻼﻗﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺍﺳﺖ، ﺩﺭ 97 ﺩﺭﺻﺪ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﯾﺎﻓﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻫﺎ ﻧﺸﺎﻧﮕﺮ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﭽﺎﭖ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺳﻼﺡ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪﯼ ﺩﺭ ﺟﻨﮓ ﻋﻠﯿﻪ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻭ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ﺍﮔﺮ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﮐﭽﺎﭖ ﺑﻪ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻫﺎﯼ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ، ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﻣﺘﻌﺠﺐ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺷﺪ. 

ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﮐﭽﺎﭖ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﺤﯿﻂ ﮔﺮﻡ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻧﻮﺭ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﯾﺎ ﺩﺭ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﻣﺎﯼ ﺁﻥ ﺯﯾﺎﺩ ﺍﺳﺖ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺁﻥ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺁﯾﻨﺪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﻋﻤﻼ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﯾﺰﯼ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺭﺏ ﻇﺮﻑ ﺷﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﺍﻧﻔﺠﺎﺭ، ﮐﭽﺎﭖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻥ ﺩﺭﺏ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﻮﺍﺭﻩ ﺍﯼ ﺧﺎﺭﺝ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺁﺳﯿﺒﯽ ﻧﺮﺳﺎﻧﺪ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﯾﮏ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺭﯾﺨﺘﮕﯽ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻭ ﮐﺜﯿﻒ ﻭ ﻟﮏ ﺷﺪﻥ ﻟﺒﺎﺳﺘﺎﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . ﺗﻤﺎﻡ ﮐﭽﺎﭖ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻋﻼﺋﻢ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﺪﮔﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺭﺍ ﺩﻭﺭ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﯾﺪ.

نتایج مطالعات نشان می دهند، سس و رب گوجه فرنگی به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان های زیاد می توانند از پیشرفت سرطان در بدن جلوگیری کنند و بیماری های قلبی را بهبود بخشند.

انتهای پیام/
برچسب ها: سس ، گوجه فرنگی ، کچاپ ، غذا ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار