غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: پرورش دام براي چاق کردن مناسب آن به منظور توليد گوشت در کمترين زمان، هزينه کم و خوراک مناسب همان پرواربندي است.
وي تصريح کرد: افزايش توليد و مرغوبيت گوشت، کمک به حفظ و احياي مراتع و استفاده از محصولات جانبي کشاورزي در تغذيه دام ها را مي توان از محاسن پرواربندي قلمداد كرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي ادامه داد: انتخاب برّه هاي جوان براي پرواربندي و حاصل شدن چربي و اضافات کمتر ضروري است.
عبداللّهی تاکید کرد: گلّه داران باتجربه هر ساله تعدادي از بره هاي خود را پس از پايان مرحله شيرخوارگي، جايگزين قوچ ها و ميش هاي گله نموده و بقيه برّه ها را براي پرواربندي به پرواربندان مي فروشند./س