به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، ، محسن اعرابی اظهار کرد: در این طرح، افراد بالای 35 سال از نظر فشار خون و دیابت مورد ارزیابی قرار می گیرند و در صورت وجود عوامل خطر، آزمایش های رایگان اخذ و روند درمان آن پیگیری می شود.
وی با اشاره به اجرای برنامه پزشک خانواده شهری از سال 84 در این استان گفت: به منظور بهبود خدمات پزشک خانواده روستایی سرانه هر پزشک خانواده روستایی به 78 هزار تومان افزایش یافت.
اعرابی افزود: تا سال گذشته هر پزشک روستایی در مراکز بهداشتی درمانی روستایی 4 هزار نفر را تحت پوشش خود داشت در حالی که در بسته بهداشتی طرح تحول نظام سلامت، به ازای هر 3500 نفر یک پزشک تعریف شد که موظف است هفته ای 2 بار در خانه های بهداشت حاضر شود.
وی گفت: در این برنامه پزشکان از 8 صبح تا 12 در مراکز بهداشتی و از ساعت 12 تا 15.30 دهگردشی انجام می دهند و بیماران را ویزیت می کنند.
تدوین سند بهبود کیفیت آب شرب
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با بیان اینکه سخت آب برای سلامتی انسانها مضر نیست، گفت: آب مازندران از نظر میکروبی مشکل ندارد.
محمدحسن ابدی با بیان اینکه سختی آب به دو دسته دایم و موقت تقسیم می شود افزود: سختی موقت در اثر حرارت وسختی دایم در تصفیه خانه ها از بین می رود.
وی، میزان حد مطلوب سختی آب را بر حسب کربنات کلسیم 200 و حداکثر مجاز آن 500 میلی گرم در لیتر عنوان و اظهارداشت: سختی آب مازندران در این میزان است که قابل شرب و آشامیدن است.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت مازندران، کنترل کیفی آب از نقطه آبگیر تا مصرف را از وظایف سازمانی دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت دانست و گفت: کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران به عنوان ناظر، کیفیت آب را از سه طریق فیزیکی، میکروبی و شیمیایی بررسی می کنند.
انتهای پیام/ م