گفتنی است، بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان دانشگاه charite برلین سطوح بالای قند و کربوهیدرات در خون میتواند به ساختار و عملکرد مغز آسیب فراوان برساند.
بررسیها نشان میدهند، رژیم غذایی حاوی غذاهای شیرین میتواند باعث ضعف حافظه در افراد شود.
کارشناسان اعتقاد دارند سطح بالای گلوکز در خون سبب کوچک شدن "غدهی هیپوکامپ" منطقهی مخصوص یادگیری و به خاطر سپردن وقایع میشود.
کارشناسان این نتایج را با بررسی بر روی مغز افراد توسط تصویربرداری MRI و کنترل رژیم غذایی آنها در ردههای سنی مختلف به دست آوردهاند.
نتایج این مطالعه در مجله پزشکی لانست به چاپ رسیده است.
انتهای پیام/