جعفر نوحی با تأکید بر اینکه افرادی که پخت زولبیا را برعهده دارند موظف به رعایت بهداشت فردی هستند ، توصیه کرد: پوشیدن کلاه ، روپوش ، داشتن کارت تندرستی و گواهینامه دوره ی بهداشت عمومی از ضرورتهای این کار است.
وی با بیان اینکه باید مواد اولیه پخت زولبیا از کیفیت بالایی برخوردار باشند، یادآور شد: روغنی که برای زولبیا استفاده می شود باید سرخ کردنی و زیاد حرارت ندیده باشد و از روغن ، چند بار استفاده نشود.
وی از شهروندان خواست: در صورت مشاهده موارد تخلف، با شماره های 2113144 و 3311366 تماس بگیرند.ش